Jeans online kopen bij Kellyjeans.nl

Jeans

Kellyjeans.nl - De naam zegt het al, wij staan voor jeans. Heren spijkerbroeken van de mooiste merken die verkrijgbaar zijn.

DenimNaast dat wij specialist zijn op gebied van herenjeans zijn wij ook specialist in “special denims”. Je vindt in onze stores en op Kellyjeans.nl handgemaakte denims, selvedge denim en Italiaanse jeans van merken als Diesel, G-Star Raw, W R Replay, Philipp Plein, Denham, Nena and Pasadena, Antony Morato en Reign Italia.

Neem bijvoorbeeld de speciale mannen jeans van Diesel. Wij verkopen de DNA, Blue Eyecons en Texture Exposure en Time Exposure lijnen allemaal, maar ook de selvedge denim van PRPS spijkerbroeken zijn populair onder de 'denim enthusiasts'. Deze "Specials" mogen dan wel iets duurder zijn dan de standaard jeans, maar daar krijg je dan een unieke broek voor terug, die niemand anders heeft. Aangezien elk scheurtje, elke wash, elk sticksel, stuk voor stuk met de hand wordt aangebracht.

Naar wat voor model jeans ben jij op zoek? Hier vind je de lijst van verschillende soorten fits:
Jeans model: Loose
Jeans model: Skinny
Jeans model: Slim
Jeans model: Straight
Jeans model: Tapered.

Merk jeansBij Kellyjeans.nl vind je niet alleen een verscheidenheid aan modellen, maar ook een groot assortiment merken. Bijvoorbeeld van:
Alle Herenjeans
Antony Morato Jeans
Denham Jeans
Diesel Jeans
G-Star Jeans
Iceberg Jeans
My Brand Jeans
Nena and Pasadena
Neuw
Philipp Plein
PME Legend Jeans
Replay Jeans
Reign Italia Jeans
W R Replay Jeans.
Zumo International Jeans.

We hebben natuurlijk ook dames jeans van veel verschillende merken.
 
 
Veilig betalen met