Blog

Terug naar overzicht
De beste comfywear van Elias Rumelis!

De beste comfywear van Elias Rumelis!

Comfywear van Elias Rumelis

Het lijkt wel weer herfst buiten! En liever blijf je heerlijk binnen. De kleding van Elias Rumelis is perfect voor deze sombere dagen. De kleding van Elias Rumelis is namelijk stijlvol en comfortabel tegelijk waardoor je heerlijk thuis kunt relaxen en als het moet, super stijlvol bij je afspraken verschijnt!

Over Elias Rumelis

Elias Rumelis is opgericht in 2015 en staat voor individualiteit en zelfbewustheid. De collecties kenmerken zich door alle details welke zichtbaar zijn in de items. Dit maakt de kleding van Elias Rumelis uniek!

Elias Rumelis jeans

Elias Rumelis staat bekend om zijn stijlvolle jeans! De jeans hebben een boyfriend model waardoor ze comfortabel te dragen zijn. De kleine ‘destroyed’ details geven de jeans een stoere en speelse uitstraling. De jeans bevatten veel stretch en zijn gemaakt van katoen en elastaan.

De jeans zijn heel makkelijk te combineren met een trui of een blazer, voor welke combinatie kies jij?

Onze Elias Rumelis jeans

Elias Rumelis broeken

De Elias Rumelis broeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De broeken zijn gemaakt van polyester waardoor deze licht stretch bevatten en niet gemakkelijk vorm verliezen. De broeken hebben een elastische tailleband met een koord en vallen tot boven de enkel. De broeken zijn super comfortabel en zijn ideaal voor je nieuwe casual wear outfit!

Onze Elias Rumelis broeken

Elias Rumelis blazers

De blazers van Elias Rumelis zijn al helemaal geweldig! De blazers hebben een zakelijke uitstraling en maken iedere outfit af! Kies voor een simpele zwarte blazer of ga voor de blauwe ER Leya blazer en geef je outfit nét dat beetje extra! De blazer is gemaakt van polyester en heeft een lichte stretch maar verliest haar pasvorm niet. Daardoor kun je extra lang genieten van je blazer!

Onze Elias Rumelis blazers

Elias Rumelis T-Shirts

De T-Shirts van Elias Rumelis zijn oversized en hangen lekker los aan je lichaam. De shirtjes zijn gemaakt van katoen en daardoor ademend en prettig om te dragen. De off the shoulder en boothals modellen geven een speelse en vrouwelijke uitstraling. De shirts komen in verschillende modellen en kleuren en zijn eindeloos te combineren!

Onze Elias Rumelis T-Shirts

Elias Rumelis truien

De truien van Elias Rumelis zijn gemaakt van katoen en elastaan. De truien komen in off the shoulder en hooded modellen. De truien zijn oversized en hebben een print of een mooie Elias Rumelis artwork logo opdruk. De truien zijn tijdloos door de kleuren en te dragen bij elke gelegenheid!

Onze Elias Rumelis truien

Elias Rumelis kwaliteit

Elias Rumelis staat bekend door de uitstekende kwaliteit waarvan de kleding gemaakt is. De items zijn tijdloos en daardoor altijd te dragen! Door de kwaliteit kun je jaren genieten van je favoriete kledingstuk.

Een veel voorkomend materiaal is katoen, deze stof is natuurlijk en ademend. Verder worden de items gemaakt van polyester, deze stof is synthetisch en zorgt voor kleurvastheid en elasticiteit.

Elastaan zie je ook terug komen in de items. Dit materiaal zorgt voor elasticiteit in de kleding.

Elias Rumelis kopen

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf deze té gekke items ook in je kast hebben hangen? Shop de items van Elias Rumelis dan gemakkelijk en snel online op kellyjeans.nl! Gratis verzenden vanaf €49,95 en retourneren voor €2,95 binnen Nederland*

Wil je deze leuke items van Elias Rumelis liever met eigen ogen komen bekijken? Dat kan! Kom gezellig langs in onze filialen in Hoorn en Heerhugowaard!

Onze Elias Rumelis collectie

Chat met ons