Blog

Terug naar overzicht
Jorik by Lil Kleine

Jorik by Lil Kleine

Jorik, Lil Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine springt vanuit de muziek scene in de mode wereld met een geheel eigen merk genaamd Jorik. Lil kleine begint het merk Jorik met zijn aanstaande vrouw Jaimy Vaes. Het merk is opgebouwd uit straat style en het "straatleven". Hij wil met het merk luxe, moderniteit, high end en klasse uitstralen.

Nieuwe collectie: Recording

Jorik lanceert einde 2019 zijn eerste volledige collectie, genaamd Recording. In deze collectie staat de passie voor muziek centraal met het doel om jong talent te stimuleren. Daarom richt Jorik zich met deze collectie op dynamische, uitgesproken en gepassioneerde mensen, oftewel jong talent die zich graag wil ontwikkelen. In de collectie zijn veel opmerkelijke prints terug te vinden met een knipoog naar de muziekindustrie door hiervan iconen te gebruiken. Denk aan microfoons, hoofdtelefoons en cassettebandjes, de beroemdste Nederlandse uitvinding ooit. De kleding is veelzijdig en kan daardoor bij veel gelegenheden gedragen worden.

Hoe valt kleding van Jorik?

Jorik, het merk Jorik heeft veel boxy shirts, dit zijn shirts die iets losser zitten dan normaal met toffe bedrukking op de voor en achterkant. Bijvoorbeeld de naam Jorik op de borst als bedrukking of een sigaretten print bedrukking. Je hebt in het merk veel keuze en je kunt je heel netjes en zakelijk kleden of heel modern met een leuke bedrukking. Check nu onze toffe collectie in de winkel op de Grote Noord 113 in Hoorn of online op www.kellyjeans.nl!

Jorik by Lil Kleine

Chat met ons