Blog

Terug naar overzicht
Vacature Webshopmedewerker

Vacature Webshopmedewerker

Vacature Webshopmedewerker

Heb je een passie voor mode en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan bij een online kledingwinkel? Lijkt het je leuk om betrokken te worden bij alle facetten van een kleding webshop? Dan is deze functie voor jou!

Ons webshop team is op zoek naar een leuke en gedreven collega! Werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van nieuwsbrieven, het online zetten van producten, het verwerken van bestellingen en retouren, klantenservice, het shooten van de nieuwe collectie, contact met leveranciers en partners. Kortom, een leuke en afwisselende baan bij een gezellige online fashion winkel!

Over Kellyjeans

Wij zijn de ‘Kelly Family’, zoals wij onszelf vaak noemen. Een hechte ‘familie’ van collega’s, bestaande uit meerdere kledingwinkels en 1 webshop. In deze winkels bieden wij een breed assortiment aan kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste trends. Zowel in de winkels als online vinden wij klanttevredenheid zeer belangrijk en willen wij graag onze klanten een gewaardeerd en goed gevoel geven. Ook onze klanten behoren tot de ‘Kelly Family’.

Wat ga je doen?

  • Nieuwsbrieven maken en versturen
  • Verwerken van producten
  • Bestelling en retouren verwerken
  • Klantenservice
  • Shooten nieuwe collectie
  • Schrijven van blogs

Wat bieden wij?

* Een gezellig en hecht team
* Persoonlijke benadering (Be part of the Kelly Family!)
* Dynamisch werk in een uitdagende en modieuze omgeving

Ben jij die gedreven, betrokken, gezellige en fashion-minded collega die we zoeken? En wil je ons Kelly team komen versterken?

Stuur dan snel jouw motivatiebrief en C.V. naar info@kellyjeans.nl .

Chat met ons