Blog

Terug naar overzicht

Vaderdag cadeau ideeën

Vaderdag cadeau ideeen

Heb jij al een cadeau voor vaderdag? Vaderdag is een goed excuus om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten. Of meteen in een nieuwe outfit natuurlijk! Ondanks dat jouw vader waarschijnlijk de aller beste vader is van de hele wereld, kunnen ze toch knap lastig zijn als het cadeaus betreft… Waar je moeders vaak nog kunt verwennen met een bloemetje, mooie make-up of lekkere bodylotion zijn vaderdag cadeaus toch wat ingewikkelder. Daarom hebben we de leukste vaderdag cadeau’s voor je op een rij gezet!

Inspiratie voor Vaderdag cadeau’s

Omdat het vaak lastig is om een leuk vaderdag cadeau te bedenken, heb ik hier 5 leuke cadeau tips opgesteld om jouw vader mee te verrassen!
1. Een mooie boxershort of multipack ondergoed van bijvoorbeeld het merk Calvin Klein of G-Star RAW is een leuk, praktisch en betaalbaar cadeau! Wat wil je nog meer?! Weet je niet wat voor kleur je vader het liefste draagt? Ga dan bijvoorbeeld voor effen zwart ondergoed of donkerblauw ondergoed. Ook deze multipack van Calvin Klein met een grijze, zwarte en witte boxershort is altijd goed!
2. Misschien puilt de ondergoed lade van jouw vader al uit. Maar heeft jouw vader al een mooie zwembroek voor deze zomer? Je wilt toch niet dat hij dat oude ding aantrekt wanneer hij deze zomer naast jou op het strand loopt? Ga bijvoorbeeld voor een van de populaire Sundekzwembroeken, verkrijgbaar in een lang of kort model. Of voor een trendy Calvin Klein, Bjorn Borg of Airforce zwembroek voor de hippe papa’s. Is jouw vader een hele stoere kerel (of vind je dat hij dat maar eens moet worden)? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor een zwembroek van My Brand.
3. Om nog maar even verder te gaan op het thema strand is de volgende tip een paar nieuwe slippers. Van Havaianas slippers kun je nooit genoeg paar in de kast hebben liggen. Maar ook loafers van Rivieras of TOMS zijn populaire vaderdag cadeaus.
4. Heeft je vader niet veel haar meer op zijn hoofd (of was het beter geweest als hij het niet meer had)? Geef hem dan een subtiele hint en geef hem een stoere cap voor Vaderdag! Bijvoorbeeld een cap van Deus, Buddha to Buddha, Von Dutch of My Brand. (Tip: alle Deus caps zijn momenteel afgeprijsd van €35,00 voor €19,95).
5. Vind je voorgaande cadeau tips allemaal niks voor je vader? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een mooi overhemd, T-shirt of polo voor je vader kopen. Zeker wanneer je vader over het algemeen wat nettere kleding draagt is een simpel wit of zwart overhemd of witte of zwarte polo een leuk cadeau!

Hopelijk heb je wat aan onze tips en zit er ook voor jouw vader een geschikt Vaderdag cadeau tussen! Vind je vader het toch niet zo leuk of is het niet helemaal zijn maat? Dan kan hij (of jij) het uiteraard gewoon binnen 14 dagen kosteloos retour sturen of ruilen voor een ander artikel/maat!

Chat met ons