Blog

Terug naar overzicht
Dames voorjaarstrends 2017

Dames voorjaarstrends 2017

Dames voorjaarstrends 2017

De temperatuur begint al omhoog te gaan en het zonnetje komt al af en toe kijken. Dat kan maar één ding betekenen: de lente komt eraan! We kunnen niet wachten tot we de korte broekjes en open hakken weer tevoorschijn kunnen halen. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het inslaan van nieuwe kleding voor het voorjaar en om jullie een handje te helpen hebben we een aantal voorjaarstrends voor jullie opgesomd. Bye bye dikke truien en snowboots, hello jurkjes en loafers!

Back to the eighties

Ruffles, pofmouwen, glitter en glamour, flared jeans. Deze zomer kunnen we weer lekker uitpakken! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar qua mode kan het in ieder geval niet gek genoeg. Het wordt een groot modieus zomerfeestje! Ook leuk: ga voor een volledige eighties look met een flared jeans, blouse met pofmouwen en grote blokhakken.

Trenchcoat

Heb je een man op het oog? Moet je solliciteren? Of wil je er gewoon graag goed uitzien? Dan is de trenchcoat toch wel echt een must-have! De klassieke trenchcoat is niet alleen modieus, maar ook nog eens super chique, classy en straalt kracht uit! De trenchcoat heeft eigenlijk geen nadelen (behalve dat andere vrouwen je jaloers aan zullen staren). De trenchcoat is mooi in het zwart, maar voor het voorjaar is het ook erg leuk om te gaan voor een lichtere trenchcoat! Bijvoorbeeld een army trenchcoat of trenchcoat met zandkleur. De trenchcoat is super easy om te combineren met andere mode-items, de lange jas past bij bijna elke outfit!

Ga voor een tijdloos exemplaar zoals deze van Josh V.

Stripes!

Strepen gaan nooit over de streep, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Een stoer oversized, stripe shirt of toch een aangesloten gestreeptje jurk van (bijvoorbeeld deze van NIKKIE)? Waar je ook voor gaat, strepen zijn altijd goed!! Tip: strepen zijn ook super leuk om te combineren met denim.

Boyfriend blouse

Comfy, stoer en ontzettend trendy: het boyfriend shirt! Draag bijvoorbeeld een lang boyfriend overhemd met niks eronder (wedden dat vriendlief zijn ogen niet van je af kan houden). Of draag een iets kortere variant over een skinny jeans. Een paar stoere sneakers eronder en jij hebt de perfecte stoere boyfriend look. Noot: ook voor naar het strand (met je bikini eronder) is het boyfriend overhemd super leuk!

Grafische prints

Big, bigger, biggest!! Grote, dikke strepen, grafische prints, grote teksten, allemaal art-works die dit voorjaar op de kleding verschijnt. Door het print item te combineren met een rustig item zorg je ervoor dat het niet te druk wordt.

Neem bijvoorbeeld een kijkje in de NIKKIE collectie voor gestreepte jurkjes of tops en leuke printjes.

Pofmouwen

Vlindermouwen, pofmouwen, als het maar BIG is! Deze zomer gaan we niet alleen met ons jurkje zwieren, maar ook met je mouwen! Lekker luchtig en zomers!

T-shirt met een boodschap

Een stoer T-shirt met een boodschap, daar houden we van!! En dan vooral een T-shirt met een lekker eigenwijze tekst erop! Hoe duidelijker de boodschap hoe beter, we blijven tenslotte die ‘botte Hollanders’.

Zomerkleuren

Purple rain, purple rain! Het regent paars dit voorjaar, of eigenlijk, lila. Super cute! Was lila vroeger ook niet een tijdje jouw lievelingskleur? Roze is natuurlijk ook altijd goed, maar een keer wat anders is ook wel eens leuk! Daarom vinden we het erg fijn om dit voorjaar ook andere lieve kleurtjes, zoals lila en magenta, in de collectie te zien!

Flowerbomb

Niet alleen de eighties, maar ook de seventies, jaja we gaan echt weer even terug in de tijd! We halen het flower power gevoel weer even terug met de vrolijke bloemenprints. ‘Was ik maar een bloemetje…’

Silver, glitter & glamour

Dat de zon weer vaker tevoorschijn komt is natuurlijk al een feest, maar in de zomer zijn er ook veel meer leuke feestjes! Dus maak het feest compleet door er een feestelijke outfit aan toe te voegen! Glitter, glamour, zilver, goud… shine erop los!

En last but not least. Erg leuk dat je weer op de hoogte bent van alle modetrends, maar het aller belangrijkste is dat je draagt waar je jezelf goed bij voelt! Is de eighties look niks voor jou? Trek dan gewoon lekker je skinny jeans uit de kast, net zo leuk en misschien meer jou! De beste outfit is zelfvertrouwen en dit creëer je door te dragen waar jij je prettig in voelt!

Chat met ons