Blog

Terug naar overzicht
Kerst outfit inspiratie dames

Kerst outfit inspiratie dames

CHRISTMAS IS COMING

Kerst borrel, kerstdiner of een spetterend oudjaarsfeest. Weet jij al wat je aan gaat trekken voor de kerstdagen?

We naderen alweer bijna het einde van 2017. Voordat we het einde van het jaar met een spetterend oud en nieuw afsluiten helpt kellyjeans.nl jou ook dit jaar uiteraard weer met het uitzoeken van een mooiste kerst outfit. Om ervoor te zorgen dat je voor dit soort gelegenheden goed voor de dag komt, heeft kellyjeans.nl een aantal tips en trends voor kerst 2017. Laat je inspireren in deze blog door onze kerstoutfits ..

Fluweel it is!

Fluwelen items zijn dit seizoen niet weg te denken. Fluweel is ook perfect geschikt voor de decembermaand. Draag een fluwelen flared broek met een sexy top en je hebt de perfecte feestlook te pakken. De fluwelen body is ook een erg populair item dit seizoen. We zien body’s in geheel velvet of doorschijnend met accenten van fluweel. Wil je je outfit wat sexyer maken? Draag dan een body die wat doorschijnender is. De body’s en T-shirts hebben nu ook leuke accenten met fluwelen sterren of hartjes. Combineer dit met een mooi colbert en je bent helemaal klaar voor de feestdagen!

Metallic en glitters!

Hou jij ook zo van lekker glimmend en glitterend? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De metallic en glitter trend gaat gewoon door. Kleding met een metallic effect behoort namelijk nog steeds tot de top trends dit seizoen, en laat dit nou perfect zijn voor feestdagen! Jurkjes met metallic accenten of metallic tops zijn perfect voor kerst. We zien metallic stoffen nu ook in combinatie met andere stoffen en accenten. Neem bijvoorbeeld dit perfecte feestjurkje van Wanderlust met verschillende lagen stoffen in metallic, fluweel en lurex. Combineer het met een paar mooie hakken en je bent klaar voor kerst!

Leather skirt!

Hou je meer van een wat stoerdere feestelijke look ? Dan is de leatherlook perfect voor jouw feest garderobe. Voor de feestdagen zien we veel rokken in leer. A-line rokken, plooirokken of leer met een shiny metallic afwerking. Het aanbod is veelzijdig en het kan allemaal! Ga bijvoorbeeld voor deze gave rok van nikkie met een statement riem. Combineer het met een feestelijke blouse of body en een paar mooie hakken en je outfit is kerst ready!

Perfecte kerst cadeau tip!

Kerst staat natuurlijk ook in het teken van kerstcadeautjes. Wij hebben voor jou ook kleine trendy kerstcadeau tips voor onder de kerstboom! Zoals velen van jullie misschien wel weten is de sokken trend erg belangrijk dit seizoen! Laten we nou net deze sokken ook in glitter uitvoering hebben! Draag het met een enkellaarsje, enkellaarsje sneaker of met een stoere boot en je maakt je outfit helemaal af! Statement kraagjes zijn dit seizoen ook niet weg te denken. Draag het onder een leuke sweater om je outfit net wat extra’s te geven. De kraagjes zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een perfect kerstcadeau!

NIKKIE Romy Dress

Catwalk Junkie Canyon Jeans

NIKKIE Lexine Skirt

Wanderlust Louise Dress

Catwalk Junkie Swept Away Top

Chat met ons