Napapijri jas dames


producten zichtbaar

Napapijri jas dames

We hebben een mooi aantal jassen van Napapijri voor dames in ons assortiment. De Rainforest jas van Napapijri is de jas waarmee zij bekend zijn geworden en die ieder seizoen terug komt. De Rainforest jas kenmerkt zich aan de afsluitbare zak op de voorzijde met logo, de elastische boorden en instelbare strekkoorden. De Napapijri jas onderscheidt zich van andere merken door de afwezigheid van een rits tot beneden. De jas wordt over het hoofd aangetrokken, zodat de jas nog meer warmte vasthoudt en extra draagcomfort biedt.

Napapijri jas

Bestel jouw dames jas van Napapijri online op kellyjeans.nl voor 15.00 uur en heb de jas morgen in huis! Boven de €49,95 gratis verzending en altijd gratis retourneren. Wil je de jas liever eerst in de winkel passen, kies er dan voor om het pakket af te halen in de winkel of kom langs in één van onze winkels. We willen de jas ook voor je reserveren en op laten sturen naar het filiaal waar je de jas zou willen passen, zodat je zeker weet dat je jas aanwezig is in het desbetreffende filiaal. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1