Napapijri winterjas


producten zichtbaar

Napapijri winterjas

Op kellyjeans.nl hebben we zowel dames als heren winterjassen van Napapijri. Uitgevoerd in hun meest bekende ontwerp 'Rainforest'. Dit model onderscheidt zich van andere winterjassen door de afwezigheid van een ritssluiting. Hierdoor wordt de warmte beter behouden en geeft dit extra draagcomfort. De jas is in veel verschillende kleuren beschikbaar en is afgewerkt met kleine ritssluiting rond de hals en een afsluitende zak die voorzien is van logo.

Napapijri jas

Bestel jouw dames jas van Napapijri online op kellyjeans.nl voor 15.00 uur en heb de jas morgen in huis! Boven de €49,95 gratis verzending en altijd gratis retourneren. Wil je de jas liever eerst in de winkel passen, kies er dan voor om het pakket af te halen in de winkel of kom langs in één van onze winkels. We willen de jas ook voor je reserveren en op laten sturen naar het filiaal waar je de jas zou willen passen, zodat je zeker weet dat je jas aanwezig is in het desbetreffende filiaal. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1