Studio Anneloes jumpsuit

Shop alle jumpsuits van Studio Anneloes hieronder. Studio Anneloes staat bekend om hun goede kwaliteit en comfortabele stof maar daarnaast zijn ze ook erg stijlvol. Vooral het Angelique jumpsuit is erg populair. Wil je meer weten over dit merk? Lees onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Studio Anneloes jumpsuits

Keer op keer zijn de jumpsuits van Studio Anneloes niet te missen in de collectie. Naast dat de jumpsuits van Studio Anneloes bekend staan om hun goede kwaliteit en comfortabele stof, zijn ze ook nog erg stijlvol! Vooral de populaire Angelique jumpsuits vallen erg in de smaak. De Studio Anneloes jumpsuits kunnen bij vele gelegenheden worden gedragen, wat de jumpsuit heel veelzijdig maakt. Draag een Studio Anneloes jumpsuit met sneakers voor een sportieve uitstraling of met hoge hakken voor een meer chique outfit.

Angelique jumpsuit

Het meest populaire model van Studio Anneloes is het Angelique jumpsuit. Door de driekwartmouw en de blouse-knoopsluiting op de voorkant, is dit broekpak super elegant. Bij de Angelique jumpsuit van Studio Anneloes zit ook een strik om de middel voor een speelse uitstraling. Omdat het model zo populair is, is het Angelique jumpsuit in meerdere kleuren verkrijgbaar zoals: rood, zwart, grijs en donkerblauw.

Studio Anneloes jumpsuit online bestellen

Kortom zijn de jumpsuits van Studio Anneloes van een goede kwaliteit en comfortabele stof. Daardoor zal je lang plezier hebben van een Studio Anneloes jumpsuit en er super stijlvol bijlopen dit jaar! Bekijk snel onze collectie van Studio Anneloes jumpsuits op kellyjeans.nl. Alle jumpsuits zijn makkelijk online te bestellen met gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis te retourneren. Op zoek naar een fysiek Studio Anneloes verkooppunt? Wij verkopen het merk in onze Kelly Fashion Store in Hoorn en de Kelly Store in Heerhugowaard. Bekijk de gehele Jumpsuits collectie van Studio Anneloes hierboven!

Liever de hele Studio anneloes collectie bekijken? Kijk dan op deze pagina.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1
Chat met ons