Betalen

Er zijn diverse manieren van betalen bij kellyjeans.nl mogelijk.

Betalen via iDEAL
Betalen via Creditcard
Betalen via Bancontact - Mister Cash
Betalen via Giropay
Betalen via Sofort überweisung
Betalen via PayPal
Betalen met onze GiftCard - Fashion Giftcard


Betalen met iDEAL

Je kan betalen via iDEAL via je eigen vertrouwde internetbank. Zodra je een bestelling maakt wordt je in gelogd bij je eigen bank zoals de ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos en Van Lanschot Bankiers. Je hebt wel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren.

-Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via iDEAL verbonden.


Betalen met Creditcard

Je kan betalen met Visa en MasterCard. Je kan je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dat herken je d.m.v. de gesloten sleutel bovenaan je scherm. De bestelling wordt verstuurd zodra wij van je creditcardmaatschappij een goedkeuring hebben ontvangen.
-Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via je creditcardmaatschappij verbonden.

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
Dat gebeurt in 3 duidelijke stappen:

1. Controle
Wanneer een klant zijn pincode invoert, wordt er een verificatie van de bankkaart geactiveerd. Die start het dataverkeer tussen issuer en acquirer en controleert of er voldoende geld op de rekening van de klant staat om de aankoop te doen. Bij een positief antwoord wordt er een autorisatie gegeven, bij een negatief antwoord stopt de transactie hier.

2. Berekening
Na de uitwisseling van autorisatie wordt er meteen overgegaan tot de uitwisseling van financiële confirmatie, één van de unieke kenmerken van Bancontact/Mister Cash. Issuers geven op deze manier snel door aan de klant welk bedrag er precies van zijn rekening zal gaan.

3. Settlement
Hier vindt de effectieve betaling plaats. Issuers worden gedebiteerd, acquirers gecrediteerd, en het juiste bedrag komt vervolgens bij de juiste persoon terecht.

Betalen met Giropay

Eenvoudig: Geen extra inloggen of registreren. Handig en tijdbesparend , omdat de overdracht formulier al ingevuld is
Snel: Snelle levering van de gekochte goederen. Directe levering van digitale goederen
Veilig: Veilig en vertrouwd betalen met internetbankieren van uw bank of spaarbank. Gevoelige gegevens en persoonlijke account informatie en verkoop blijft het geheim van de kopers en de bank
Gratis: Gratis gebruik met persoonlijke toegang tot online bankieren ( PIN / TAN )

Betalen met Sofort Überweisung

Eenvoudig zonder extra account ( Portemonnee ) zonder registratie .
Snel rechtstreekse en bindende betaling: Snel vooraf via overschrijving.
Zekerheid, hoge veiligheid door middel van multi - level authenticatie methode en slechts in één keer beschikbaarheid van uw TAN.

Betalen met PayPal

Je kan betalen via PayPal. Je kan eenvoudig je eigen PayPal-rekening aanmaken via de website van PayPal, deze is gratis. Om dan te kunnen betalen moet je bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening koppelen. Je hoeft niet speciaal meteen geld op je PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Er zijn van ons uit geen kosten aan betalen via PayPal verbonden.

Betalen met onze Giftcard of de Fashion Giftcard

Natuurlijk kan er met onze Kelly GiftCard betaald worden. Wilt u toch hier iets meer over weten neem dan contact met ons op. [email protected]
Deze GiftCard is uiteraard ook in al onze Kelly vestigingen te besteden. Bekijk onze vestigingen.

Tekengebied 1