Believe That


producten zichtbaar

Believe That

Believe That is opgericht door JayJay in 2017, toen hij 17 jaar was. Samen met zijn zakenpartners, Cash Money records en George Dukes, kwam hij op het idee om zijn passie en creativiteit te delen door een kledinglijn op te zetten. Met zijn kledinglijn, Believe That, wil hij anderen inspireren om meer in zichzelf te geloven en hun dromen te volgen. Daarnaast hecht het merk waarde aan duurzaamheid en willen zij bijdragen aan het verminderen van plastic door gratis plastic labels en hang tags te gebruiken.

Het high-end streetwear merk krijgt al steun van vele (inter)nationale artiesten, denk daarbij aan Drake, DJ Khaled, Boef, Future, Ronnie Flex en Jamie Foxx.

Believe That kleding

Het merk Believe That is een exclusief merk met premium kwaliteitsproducten van 100% katoen. Op kellyjeans.nl hebben wij een groot assortiment Believe That t-shirt en kleding. Bestel jouw Believe That kleding voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Bestellingen boven de €49,95 wordt gratis verzonden en je kan altijd gratis retourneren.

Chat met ons