Terug naar alle merken
Denham

Denham

DENHAM is opgericht door Engelsman Jason Denham in 2008 te Amsterdam, samen met een klein, gelijkgestemd team van internationale designers. Toen hij het Nederlandse merk oprichtte had Jason Denham al een Europese reputatie opgebouwd als “The Jeanmaker”, bekend voor het mixen van moderne denim met functionele werkkleding. Daarnaast was Jason Denham mede verantwoordelijk voor het succes van het bekende modemerk Blue Blood. Jason Denham had als doel een modehuis voor denim op te bouwen en vanuit dit uitgangspunt zette hij een nieuwe, frisse soort jeans op de markt. 


Denham HerenDenham Dames


Denham kleding

Jason haalt zijn inspiratie voor nieuwe collecties uit jarenlang opgespaarde jeans en zijn doel is het nastreven van functionaliteit, originaliteit en kwaliteit, wat terug te zien is in al zijn ontwerpen. Zijn eerste collectie was bijvoorbeeld geïnspireerd door een patronenboek uit 1910 en de verschillende modellen zijn vernoemd naar de verschillende technieken die in dat boek worden genoemd. Denham laat haar kleding produceren in Japan en Italië. Het schaar van het logo staat symbool voor de dschaar waarmee Jason Denham jaren geleden zijn eerste jeans knipte. De Denham collectie is populair bij veel internationale modeketen.

Denham the jeanmaker

Denham kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Denham online

Op zoek naar kleding van Denham? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie aan Denham kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Tekengebied 1