Terug naar alle merken
Dishe

Dishe

Dishe wil hedendaagse luxe, combineren met gewild zijn. De dames blouses van Dishe worden dan ook gecreëerd door vakmanschap, exclusieve details en vooral creativiteit, waardoor elk stuk uniek en tijdloos is. De details uiten zich in juweel borduurwerk en er wordt gebruik gemaakt van sartorial productie voor de zachtste, fijnste en grootste kwaliteit. De Dishe blouse staat dan ook bekend om haar comfort en wordt gekenmerkt door de tegenstrijdige details die in de blouse zijn verwerkt.


Dishe Dames


Dishe blouses

De stoere, maar ook elegante blouses van Dishe zijn gemaakt voor de sterke vrouw die graag in het middelpunt wil staan en dat doet met haar style. De blouses zijn dan ook ultra-vrouwelijk, maar niet vulgair. Een ware trend in elke dames garderobe, van jong tot oud. De diverse blouses kunnen gemakkelijk gecombineerd worden, draag ze bijvoorbeeld op een een stoere skinny jeans.

Dishe online

Dishe kleding en blouses koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kelly People op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Tekengebied 1