Terug naar alle merken
Parajumpers

Parajumpers

Parajumpers komt voor uit een samenwerking tussen Ape en ontwerper Massimo Rossetti, die veel ervaring heeft als ontwerper van bovenkleding. Het resultaat is een uiterst innovatieve bovenkledingcollectie met hoog technologische componenten die voornamelijk gericht zijn op functionaliteit. Parajumpers komt uit Alaska en is geïnspireerd door de reddingswerkers. De jassen kunnen extreme omstandigheden aan. Warmte, comfort en kwaliteit zijn hierbij de basis begrippen. De jassen van Parajumpers zijn gemaakt van slijtvast nylon en hebben een afneembare capuchon met gewatteerde voering. De kraag wordt vastgemaakt met een haak, die bij iedere jas terugkomt. Deze haak wordt oorspronkelijk gebruikt bij het parachutespringen.


Parajumpers HerenParajumpers Dames


Parajumpers jassen

Het bont wat Parajumpers voor bepaalde (delen) gebruikt komt uit gecontroleerde bont fokkerijen, waar de dieren niet onmenselijk worden behandeld. De Parajumpers jassen bevatten dons zodat je lekker warm blijft in de winter. Het dons wat Parajumpers gebruikt is op natuurlijke wijze verkregen (en niet door het levend plukken van dieren).

Parajumpers online

Parajumpers jassen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kelly People op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Tekengebied 1