Terug naar alle merken
Pme Legend

Pme Legend

PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall maakt stoere, draagbare en comfortabele en kwalitatieve kledingcollecties. Een geliefd merk onder ons de mannen bij Kellyjeans.nl! De PME herenkleding is geïnspireerd op de luchtvaart. Voor deze piloten is comfortabele kleding en goede kwaliteit erg belangrijk. De piloot heeft tijdens zijn vliegroutes en avonturen vaak te maken met zware en extreme omstandig-heden. De PME Legend herenkleding is geïnspireerd op deze mannen en deze omstandigheden. “Een PME Legend man is een pionier, sterk en gaat geen uitdaging uit de weg”. PME Legend, een merk voor echte mannen.


Pme Legend Heren


PME Legend jeans

De Aviator is zonder twijfel één van de meeste populaire broeken van afgelopen jaren voor heren. Gesteund door een waanzinnige TV/commercial die herhaaldelijk prime time te zien was op alle belangrijke zenders in Nederland. Het gevolg was een vraag die veel groter was dan de stoutste verwachtingen van het Nederlandse Just Brands. PME Legend brengt de PME Legend Aviator met zijn goede pasvorm keer op keer in een andere washing uit. Mocht de jeans je bevallen dan kun je hem dus altijd in een andere kleur of washing bestellen.

PME Legend online

PME Legend kleding en jeans koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Tekengebied 1