Terug naar alle merken
Studio Anneloes

Studio Anneloes

Studio Anneloes staat voor Fast Fashion, dus met zeer korte levertijden. Met hun collectie voor de detailhandel spelen ze graag in op de vraag van dit moment. Wekelijks komt het fashion label met nieuwe modellen jurkjes, tunieken, vesten, fancy shirts, blouses, rokken, leggings etc., gericht op het middensegment. 

De missie van dit populaire damesmerk is om op en top vrouwelijke mode te maken, voor alle vrouwen die zich sexy willen voelen! Het merk is gericht op het middensegment voor dames bovenkleding en speelt in op de huidige trends. Studio Anneloes is een 100% Nederlands merk, gespecialiseerd in het benadrukken van vrouwelijkheid!


Studio Anneloes Dames


Studio Anneloes kleding

Op zoek naar Studio Anneloes kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Studio Anneloes kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Studio Anneloes online

Studio Anneloes kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. 

Tekengebied 1