Terug naar alle merken
Tigha

Tigha

Tigha is begonnen met een zoektocht naar de perfecte leren jas. Zo hebben ze een grote collectie van klassieke snitten, vintage-looks en extravagante jassen. Daarnaast is de collectie ook uitgebreid met shirts met opvallende print, cleans jerseys en shirts en buitengewone tot hoogwaardige broeken, rokken en shorts. De artikelen zijn allemaal geïnspireerd door de way-of-life van Tigha, namelijk vrijheid, en zijn gemaakt van de meest uiteenlopende materialen.


Tigha HerenTigha Dames


Tigha kleding

Tigha is opgericht in 2009 in Pakistan. Hier worden ook alle items vervaardigd, zodat ze daarna verdeeld kunnen worden in Europa. Tigha streeft ernaar om hoogwaardige kleding aan te bieden met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en met moderne designs. Het is vooral leuk om de items van Tigha te combineren, om een stoere look te creëeren.

Tigha online

Tigha kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Tekengebied 1