Blog

Terug naar overzicht
Kingsday outfit inspiratie 2024!

Kingsday outfit inspiratie 2024!

Outfit inspiratie voor Koningsdag 2024!

Koningsdag is een feestelijke gelegenheid in Nederland waarbij het dragen van oranje kleding en accessoires een traditie is. Voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en feestelijke outfit, kunnen kiezen voor een oranje jurk met een leuke print of een oranje rok gecombineerd met een witte blouse. Accessoires zoals een oranje hoed, sjaal of tas kunnen de outfit compleet maken en zorgen voor een feestelijke uitstraling.

Koningsdag outfit heren

Voor heren die op Koningsdag willen opvallen, is een oranje polo of T-shirt een goede keuze. Combineer dit met een paar witte broek of jeans en sneakers voor een casual look. Een oranje pet of zonnebril kan de outfit net dat beetje extra geven en zorgen voor een feestelijke touch! Liever wat neutraler voor de dag verschijnen? Kies voor een blauwe jeans in plaats van een witte.

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden voor te stellen! Denk bijvoorbeeld aan een spijkerjas met een oranje T-shirt en jeans voor een stoere en feestelijke look. Vergeet niet de rood, wit, blauw en oranje schmink kan de outfit net dat beetje extra geven en zorgen voor een koninklijke uitstraling!

Koningsdag outfit dames

Voor een meer formele gelegenheid op Koningsdag kunnen dames kiezen voor een oranje blazer gecombineerd met een witte blouse en zwarte broek. Accessoires zoals oranje brillen, tassen of sieraden kunnen de outfit compleet maken en zorgen voor een chique uitstraling. Liever meer oranje dragen? Combineer een oranje sweater op een jeans met witte sneakers voor een echte oranje lentelook!

Koningsdag accessoires

Vergeet niet om ook aan de details te denken bij het samenstellen van je Koningsdag outfit. Denk aan oranje nagellak, armbanden, oorbellen of zelfs oranje make-up om je look helemaal af te maken. Voor zowel dames als heren geldt dat het belangrijk is om comfortabel te blijven, vooral als je van plan bent om de hele dag te feesten en te genieten van jouw festival!

Jouw koningsdag outfit shop je online bij Kellyjeans.nl!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte outfit voor Koningsdag 2024? Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Chat met ons