Blog

Terug naar overzicht
Trends herenmode najaar 2016/2017.

Trends herenmode najaar 2016/2017.

Trends herenmode najaar 2016/2017.

Het najaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je korte broeken en T-shirts om te ruilen voor cold-proof kleding. We hebben hier de belangrijkste heren mode trends voor de herfst/winter van 2016/2017 voor jullie op een rij gezet.

Welke mode trends voor heren voeren dit seizoen de boventoon?

1. Heren boots.

Lekkere grote en stevige heren boots. Stoere heren schoenen met veters en eventueel zelfs dikke zolen in de kleuren zwart, grijs, bruin of army.

2. Black, army, bordeaux rood en nude.

Wit is een zomerkleur en dragen we in de winter alleen met uitzondering. Zwart zien we elke winter veel voorbij komen en wordt dit najaar gecombineerd met neutrale kleuren als army en grijs. Deze kleuren passen ook goed bij de laag-op-laag trend, denk aan een army broek, grijs T-shirt en zwart leren jack. Gooi er ook een keer bordeaux rood doorheen voor een iets meer gedurfde look! Bordeaux rood past ook perfect bij een smart casual look, bijvoorbeeld een bordeaux rode trui gecombineerd met een grijze chino.

3. De heren coltrui.

De coltrui voor heren is een must-have dit najaar! En dan vooral de zijdezachte coltruien, gemaakt van luchtige stof en mooi aangesloten om het lichaam. Een kleine tip: een trui gemaakt van lana-wol kriebelt niet (in tegenstelling tot de reguliere wol).

4. Longsleeve T-shirts.

Longsleeve T-shirts passen perfect onder een leren jack, vest of alles tegelijk! (laagjes-trend). Draag een long sleeve in een slim fit model, net als de truien en polo’s. Ook lange T-shirts met lange mouwen zien we veel deze winter en gaat door op de long tee trend.

5. Bomber jacks.

In alle soorten en maten! Denk aan winterjassen, dunne jacks en zelfs suède bombers. Ga voor een bomber jack en je bent hoe dan ook ‘Da Bomb’!

6. Leren jacks en suède jacks.

Een leren jack is een basis onderdeel van elke heren garderobe. Deze klassieker is een goede investering, aangezien een leren jack tijdloos is en een lange levensduur heeft. Daarnaast is een leren heren jack goed te combineren en past het bij elke stijl. Op Kellyjeans.nl vind je een ruime keuze aan leren jacks voor heren.

6. Oversized jassen.

Bij de dames doen oversized jassen het al langere tijd goed en dit najaar zijn ook oversized heren jassen een hit! Lekkere warme, lange jassen met een nonchalante uitstraling. Zowel leuk om open als dicht te dragen en past wederom perfect bij de laag-op-laag trend.

7. Laagjes trend.

Laag op laag op laag op laag op laag… Je hebt nooit genoeg laagjes deze winter! Leef je uit en durf combinaties te maken!

7. FUNky!

Dit najaar is kleding kopen extra fun en heb je toestemming om buiten de lijntjes te kleuren! Denk aan stripfiguren, teksten, opvallende kleuren en leuke prints. Combineer het met mooie en luxe kleding items om het geheel stijlvol te houden. “No guts, no glory”!

Chat met ons