Blog

Terug naar overzicht
Mode Musthaves voor dit voorjaar!

Mode Musthaves voor dit voorjaar!

Flared jeans, crop top, patches, deze trends kennen we inmiddels wel. Wat we nog interessanter vinden zijn de nieuwe trends die dit voorjaar om de hoek komen kijken! Maak je borst maar nat, want je kunt je lol niet op.

Klassieke ruitjes

Als het woord ruitjes ergens in voor komt is het eigenlijk al goed!! Ruitjes zijn namelijk altijd goed en past bij elke look. Dit voorjaar zien we klassieke ruiten, denk aan de Vichy ruitjes of Burberry ruitjes. Bijvoorbeeld een stoere oversized ruitjes blouse met grote hakken of plateauschoenen eronder.

Heuptasje of backpack

Stoere en nonchalante tasjes zijn dit jaar een hit! Bijvoorbeeld een funky heuptasje of een kleine rugzak. Perfect voor de zomer, lekker klein om mee te slepen naar festivals, maar groot genoeg om al je benodigdheden in mee te nemen!

Rits

Zip-it! Decoratieve ritsen op je denim jack, jeans en ga zo maar door. Rits het er maar op!

Veterlaarsjes en cowboylaarsjes

Stoere boots met veters. Het liefst met een dikke hak, plateauzool of een grove uitstraling. Let’s think big! Naast de veterboots zijn ook cowboyboots super gaaf voor onder je zomerse jurkje of jumpsuit! Combineer het met een leren rugzakje en je bent klaar voor het Coachella festival (of natuurlijk gewoon voor een leuk Hollands feestje).

Pofmouwen

Nooit gedacht dat mouwen het middelpunt van de aandacht konden zijn. De mouwen worden dit voorjaar een opzichzelfstaand mode-item. Pofmouwen, mouwen met ruches of mouwen met veel volume, zo lang de mouwen maar opvallen!

Schoenen met decoratie

Een fluffy flap, sterren, pailetten, glim of gewoon een lekker druk patroon! Alles is goed, als je er maar voor zorgt dat je schoenen de show stelen! Ga maar lekker met je fantasie op de ‘loop’ en leef je uit. De zomer is een reden om vrolijk te zijn en dit mogen we laten zien ook. Heb je helemaal de zomer in je bol? Draag dan eens een paar funky sokken of lange kousen onder je schoenen. Create your own sunshine!

Geel, oranje, fuchsia, lila en roze

Adults are only kids grown up- Walt Disney
Dus waarom zouden we doen alsof we volwassen zijn? Welnee! Wij gaan deze zomer stralen in zomerse, dromerige kleurtjes en dat without shame, je volt gewoon de trend op toch? Felle knalkleuren zoals geel en oranje zijn de bom! Voeg daar roze en lila aan toe en mijn zomer kan niet meer stuk.

Badjas of trenchcoat?

Ben jij elke ochtend uren bezig om de deur uit te komen? Dan is deze trend echt iets voor jou. Deze zomer kun je gewoon je bed uitrollen, badjas aantrekken en klaar is kees! Zo lijkt het tenminste als je naar de jassen kijkt van deze zomer. Als je liever wat chiquer de deur uit gaat kun je natuurlijk ook gaan voor een lange trenchcoat met wat meer flair, bijvoorbeeld deze luxe trenchcoat van Guess.

Platte schoenen

Mag ik even juichen? Deze zomer geen pijnlijke voeten, blaren en andere taferelen! Gewoon platte schoenen, hoewel die dit voorjaar niet zo ‘gewoon’ zijn. Schoenen met plateauzolen, funky sneakers, stoere sandaaltjes, cowboylaarzen en grove boots zijn dit voorjaar een echte must-have! We like!!

Flower power

Was ik maar een bloemetje… En bloemetjes zijn we wel deze zomer, volledig gehuld in bloemenprint. Michael Kors liet tijdens de fashion show zien hoe het moet, een all-over bloemenprint it is!

Denim on denim

Nog steeds een geliefde trend! Denim op denim!! Bijvoorbeeld een denim jack op een stoere jeans, een denim jumpsuit, een spijkerrok met denim jasje, alles met het woord denim erin is goed!

Sailor hat

En last but not least… De sailor hat!! De trendy sailor hat van nu zijn veelal black. Een zeer geliefd mode-item onder veel vrouwen! De visserspet is stoer en geeft je look een eigenwijs randje. En ook die mannen zijn snel genoeg om, I’m sure!

Chat met ons