Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

Betalenbetalen kellyjeans.nl

Je kan betalen via iDEAL via je eigen vertrouwde internetbank. Zodra je een bestelling maakt wordt je in gelogd bij je eigen bank zoals de ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos en Van Lanschot Bankiers. Je hebt wel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren.
-Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via iDEAL verbonden.


visa kellyjeans.nl mastercard kellyjeans.nl

Je kan betalen met Visa en MasterCard. Je kan je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dat herken je d.m.v. de gesloten sleutel bovenaan je scherm. De bestelling wordt verstuurd zodra wij van je creditcardmaatschappij een goedkeuring hebben ontvangen.
-Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via je creditcardmaatschappij verbonden.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
Dat gebeurt in 3 duidelijke stappen:
1. Controle
Wanneer een klant zijn pincode invoert, wordt er een verificatie van de bankkaart geactiveerd. Die start het dataverkeer tussen issuer en acquirer en controleert of er voldoende geld op de rekening van de klant staat om de aankoop te doen. Bij een positief antwoord wordt er een autorisatie gegeven, bij een negatief antwoord stopt de transactie hier.
2. Berekening
Na de uitwisseling van autorisatie wordt er meteen overgegaan tot de uitwisseling van financiële confirmatie, één van de unieke kenmerken van Bancontact/Mister Cash. Issuers geven op deze manier snel door aan de klant welk bedrag er precies van zijn rekening zal gaan.
3. Settlement
Hier vindt de effectieve betaling plaats. Issuers worden gedebiteerd, acquirers gecrediteerd, en het juiste bedrag komt vervolgens bij de juiste persoon terecht.
Eenvoudig: Geen extra inloggen of registreren. Handig en tijdbesparend , omdat de overdracht formulier al ingevuld is
Snel: Snelle levering van de gekochte goederen. Directe levering van digitale goederen
Veilig: Veilig en vertrouwd betalen met internetbankieren van uw bank of spaarbank. Gevoelige gegevens en persoonlijke account informatie en verkoop blijft het geheim van de kopers en de bank
Gratis: Gratis gebruik met persoonlijke toegang tot online bankieren ( PIN / TAN )
Eenvoudig zonder extra account ( Portemonnee ) zonder registratie .
Snel rechtstreekse en bindende betaling: Snel vooraf via overschrijving.
Zekerheid, hoge veiligheid door middel van multi - level authenticatie methode en slechts in één keer beschikbaarheid van uw TAN.

paypal kellyjeans.nl

Je kan betalen via PayPal. Je kan eenvoudig je eigen PayPal-rekening aanmaken via de website van PayPal, deze is gratis. Om dan te kunnen betalen moet je bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening koppelen. Je hoeft niet speciaal meteen geld op je PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Er zijn van ons uit geen kosten aan betalen via PayPal verbonden.
MultiFactor voert voor Kellyjeans het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Kellyjeans.nl na ontvangst betalen voor een maximaal bedrag van 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via MultiFactor. Daarna kunt u betalen voor een maximaal bedrag van 300 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Er zijn van ons kosten aan Multifactor verbonden. Je betaald per transactie €1,50.
U kunt voor vragen altijd contact met MultiFactor opnemen via telefoonnummer 020-8500533 of per e-mail: support@multifactor.nl.
 

Betalen met onze Giftcard of de Fashion Giftcard

Natuurlijk kan er met onze Kelly GiftCard betaald worden. Wilt u toch hier iets meer over weten neem dan contact met ons op. info@kellyjeans.nl
Deze GiftCard is uiteraard ook in al onze Kelly vestigingen te besteden. Bekijk onze vestigingen.
 


CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE