Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

ANGEL-MACLEAN

Chanelva Maclean, oprichter van ANGEL&MACLEAN droomde al jaren van haar eigen kledinglijn. En niet zomaar een kledinglijn, maar een die gebaseerd is op het individu. Een merk waarbij mensen zich bewust worden van hun eigen identiteit. ANGEL&MACLEAN wil mensen inspireren en motiveren om hun doelen te bereiken.
Het merk ANGEL&MACLEAN bestaat uit twee hoofdpersonen. ANGEL staat voor de vrouwelijke ontwerpen, gebaseerd op verfijning en overwicht. Vertrouwen, kracht en mannelijkheid zijn de basis voor MACLEAN. De meeste kledingstukken zijn dan ook unisex bij ANGEL&MACLEAN. Het merk wil geen onderscheid maken tussen geslachten en verschillen. Wie ben ik? Is een belangrijke vraag die bij het ontwerpen van de kleding steeds wordt gesteld.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Angel-maclean
Angel&maclean online
Angel&maclean kleding
Angel Maclean online

ANGEL&MACLEAN kleding

Bij Kellyjeans.nl hebben we een grote collectie ANGEL&MACLEAN artikelen. Combineer bijvoorbeeld een mooi ANGEL&MACLEAN T-shirt met een van onze mooie jeans.

ANGEL&MACLEAN online

ANGEL&MACLEAN kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Als je tijdens werkdagen een bestelling plaatst voor 15.00 uur, wordt je bestelling de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram en onze Blog.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE