Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

AVIOR

Avior is een herenmerk met een duidelijke boodschap: kwaliteit en unieke ontwerpen voorop. Het merk legt de nadruk op stijl en exclusiviteit. Door het kiezen van de juiste stoffen en pasvormen bieden de producten van Avior niet alleen comfort, maar ook veelzijdigheid. Het moderne merk probeert continu te innoveren. Het bekijken van ontwikkelingen op gebied van kwaliteit en trends is Avior dan ook niet vreemd.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
AVIOR
AVIOR clothing
avior kleding
Avior online

Avior clothing

Avior wil dat mannen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen uitdrukken via hun kleding. Het merk ontwerpt kledingstukken dan ook voor zelfverzekerde mannen met een sterke persoonlijkheid. Avior houdt er van als mannen anders durven te zijn en graag laten zien. Dit alles wordt gedaan met gevoel voor stijl.

Avior online

Avior kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE