Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

BERNA

BERNA biedt hoogwaardige en exclusieve kleding aan zowel mannen als vrouwen. Door de samenwerking van BERNA met een groot aantal Italiaanse en buitenlandse bedrijven is het mogelijk om een jong, dynamisch en professioneel merk op de markt te zetten. BERNA Italia produceert kleding en accessoires voor mannen en vrouwen en richt zich met name op jong en trendy publiek. Comfort, kwaliteit en pasvorm worden gecombineerd, waarmee het merk zich continu blijft innoveren. BERNA brengt elk seizoen een nieuwe collectie op de markt volgens de laatste modetrends.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Berna
Berna sale
Berna kleding online
Berna kleding

Berna kleding

BERNA kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Berna online

Op zoek naar kleding van BERNA Italia? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Berna Italia kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE