Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

BRIDGET THE LABEL

“Ten eerste vond ik het belangrijk dat mijn persoonlijkheid in de kleding terug zou komen, mijn passies in het dagelijkse leven en dat het een lijn is die echt iets extra’s brengt. Ten tweede moet ik het zelf willen dragen, maar moeten ook mijn vriendinnen, in al hun vormen en maten, zich er lekker in voelen. En ten derde, de kwaliteit moet goed zijn, maar betaalbaar zijn. Na diverse brainstorms was ik er uit. Het moesten T-shirts worden. Het is één van meest iconische kledingstukken van de wereld en iedereen heeft er wel een paar in de kast liggen. Ze kunnen overal op en onder, kunnen stoer zijn maar ook heel sexy en dankzij mijn prints en stofkeuze, kan ik ze heel persoonlijk maken.” (Bridget Maasland)

De lijn past bij de persoonlijkheid van Bridget en is verdeeld in thema's, onderdelen uit haar leven: nostalgie, love, illusion en sentences. Elk thema binnen de thema's zijn er verschillende modellen.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Bridget the label
Bridget the label kleding
Bridget maasland kleding
Bridget Maasland kleding online

Bridget Maasland

Bridget: ‘Het vak is mij met de paplepel ingegoten, ik groeide op in de mode omdat mijn ouders jaren lingerie- en modewinkels hebben gehad. Ik koesterde al lang de droom een eigen label te beginnen, maar ik wilde niet te boek staan als de zoveelste BN'er met een 'zogenaamd zelf' ontworpen kledinglijn. Ik heb veel research gedaan en goed nagedacht wat ik graag op de markt zou willen brengen.

Bridget the Label online

Bridget the Label kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE