Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

CANADA GOOSE

Canada Goose ontwikkeld al meer dan 50 jaar innovatieve, hoge kwaliteit outerwear in Canada. De producten van Canada Goose zijn wereldwijd bekend vanwege de reputatie voor kwaliteit, functionaliteit en stijl. Canada Goose streeft ernaar om ĺs werelds beste outerwear te produceren voor extreem weer. New York City, Stockholm, Milaan, Toronto of Tokyo, overal wordt Canada Goose gedragen.

Alle productie van Canada Goose wordt in Canada gedaan, aangezien ze zeker willen zijn van een hoogstaande kwaliteit. Dit vind het merk belangrijk voor de integriteit van Canada Goose en de kwaliteit van de producten. Daarnaast is koud weer een deel van hun nationale identiteit en zijn er geen betere juryĺs voor de kwaliteit van de producten dan zij waarvoor ze zijn ontworpen, en waardoor de producten zijn ge´nspireerd. Canada Goose is trots dat er Canadezen zijn die vertrouwen op het merk voor bescherming tegen ondenkbare koude condities. Het merk blijft in Canada produceren, omdat dat is wie ze zijn.

De collectie van Canada Goose bestaat uit ge´soleerde en technische outerwear voor mannen, vrouwen en kinderen, ge´nspireerd door en voor reizen. Deze producten beschermt men tegen de meest geestdodende kou en krachtige winden.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Canada Goose
Canada Goose winterjas
Canada Goose jackets
Canada Goose online

Canada Goose

Op zoek naar Canada Goose jassen? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Canada Goose jassen online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Canada Goose online

Canada Goose jassen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE