Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

CATARINA MARTING

Het merk Catarina Martins heeft een grote collectie van leren schoenen en enkellaarzen. De schoenen hebben een hoge kwaliteit doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste componenten en authentieke materialen en zo voldoet het aan de hoge normen van de klanten. Comfort is ook het grootste belang, dus wordt er gebruik gemaakt van volledig lederen bekleding. Met deze schoenen weet je dus zeker dat je goed zit!Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Catarina Martins schoenen
Catarina Martins online
Catarina Martins schoenen online
Catarina Martins collectie online

Catarina Martins collectie

De collectie van Catarina Martins is vintage maar fris en eigentijds maar edgy. Bij elke collectie komt de met de hand geverft, gevoed en gewassen handtekening van CM terug, wat zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. Alle leveranciers en productie partners zijn hardwerkende mensen uit het noorden van Portugal, die zijn uitgekozen voor hun tientallen jaren vakmanschap en oog voor detail.

Catarina Martins online

Catarina Martins schoenen en enkellaarzen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Met een mooie collectie met goede kwaliteit, zit er voor iedereen wel iets tussen. Wil je op de hoogte blijven van de leukste trends en nieuwe collectie, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE