Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

CLARKS ORIGINALS

Clarks Originals heeft klassieke schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. De schoenen van Clarks zijn comfortabel en stijlvol. Zo heeft Clarks bijvoorbeeld chique schoenen, laid-back laarsjes, sandalen en hakken. Clarks Originals zijn wereldwijd bekend en de schoenen zijn overal een bestseller.

Clarks Originals is bijna 200 jaar geleden opgericht, in 1825 te Engeland. Een van de eerste schoenen die Clarks Originals op de markt bracht waren schapenhuid slippers. Clarks ontdekte het belang van een goede fitting, het heeft invloed op je hele welzijn. Tegenwoordig gebruikt Clarks een combinatie van handgemaakte houten prototypen en 3D computer modelering om comfortabele schoenen met een perfecte fitting te ontwikkelen.

Als het op stijl aankomt, weet Clarks altijd wat voor soort schoenen ze op de markt moeten brengen. Het merk gaat voortdurend mee met de veranderende trends. Clarks Originals heeft vrouwen geholpen om vrij te komen van de saai Victoriaanse fashion faux pas door de productie van schoenen die de enkels onthullen. Nadat vrouwen het recht kregen om te stemmen, scoorde Clarks een 1920s dansvloer favoriet met hun T-bar pumps. Voor mannen begon het succes in 1950, toen de Clarks Desert Boot op de markt kwam, deze casual, ruige schoenen zijn nog steeds een hit. Ee

Tegenwoordig gaat Clarks door met het ontwikkelen van een weide range inspirerende stijlen, voor verschillende gelegenheden!Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Clarks
Clarks Originals
Clarks schoenen
Clarks online

Clarks

Op zoek naar Clarks schoenen? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Clarks originals schoenen online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Clarks schoenen

Clarks Originals schoenen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE