Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

CORTICA

Het Engelse sneakermerk Cortica is een jonge speler op de markt. Cortica ontwerpt schoenen op een innovatieve, goed doordachte manier. Zo probeert het merk de kennis van het verleden en de mogelijkheden van de toekomst samen te voegen. De Engelse roots in combinatie met inspiratie uit de wijde wereld worden gebruikt in iedere sneaker. Cortica wil mooie, vooruitstrevende producten die grenzen overschrijden.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Cortica schoenen
Cortica gympen
Cortica shoes
Cortica sneakers

Cortica sneakers

De schoenen van Cortica worden gemaakt van fijne, ventilerende stof. Daarnaast zijn moderne technieken toegepast om de sneakers een speciale uitstraling. Door het unieke design en zachte voetbed voelen deze schoenen als sloffen. De sneakers van Cortica geven iedere outfit een moderne, casual touch.

Cortica online

Op zoek naar sneakers van Cortica? Bij Kellyjeans.nl vind je Cortica schoenen online volgens de laatste trends. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE