Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

COWBOYSBAG

Cowboysbag, opgericht in 1980, is ontwikkeld in een oud ziekenhuis in Amsterdam. Het is uitgegroeid tot een toonaangevende mode-trend in riemen, tassen en enkele accessoires. Cowboysbag blijft trouw aan de oorspronkelijke wortels en maken riemen en tassen met hetzelfde vakmanschap als 35 jaar geleden.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Cowboysbag
Cowboysbelt
Cowboysbag online
Cowboysbelt online

Cowboysbag tassen

In 2006 Cowboysbag op de markt gekomen. We begonnen met de verkoop van slechts één tas en we noemden het: The Bag. Van nu af aan is deze tas nog steeds Cowboysbag de best verkochte tas. The Bag is het grootste model van de lijn. Cowboysbag The Bag Small is de bekende kleinere versie en Cowboysbag The Little Bag is het kleinste broertje van de collectie. Cowboysbag The Bag is in veel verschillende kleuren zoals cognac, sand, rood, blauw, bruin, en groen.

Cowboysbag portemonnees
Op zoek naar andere Cowboysbags? Bijvoorbeeld een Cowboysbag portemonnee of een Cowboysbag weekendtas of Cowboysbag luiertas? Onze gehele Cowboysbag collectie vind je hier!

Cowboysbag online

Op zoek naar HET perfecte stuk leer voor een tas, riem, portemonnee of armband? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Cowboysbag artikelen online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE