Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

DEABUSED

Het schoenenmerk Deabused is een jonge speler in de schoenenbranche. Het merk richt zich op luxe producten die iedereen plezier bieden. Deabused verdiept zich continue in trends en het gebruik van materialen. Hierbij houdt het nooit vast een zogenaamde moderegels. Dit zorgt voor fijne, creatieve producten. Iedere klant moet tevreden zijn met de schoenen. Daarom streeft Deabused naar de beste kwaliteit.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Deabused shoes
Deabused schoen
Deabused sneaker
Deabused loafer

Deabused schoenen

De schoenen van Deabused zijn helemaal on-trend. Het gebruik van hippe modellen en creatief materiaalgebruik maakt Deabused zeer succesvol. De schoenen zijn goed casual te combineren met jeans. Probeer de schoenen ook eens met een jurkje of rok voor een vrouwelijke look.

Deabused sneakers

Op zoek naar schoenen van Deabused? Bij Kellyjeans.nl vind je Deabused schoenen online volgens de laatste trends. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE