Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

ELEVEN PARIS

Het merk Eleven Paris is een merk uit Parijs. Het kledingmerk is bekend op de internationale markt sinds 2003 door hun verhoogde creativiteit en ultra moderne stijl. Eleven Paris is een pret-à-porter merk. Via haar verhoogde creativiteit en ultra moderne stijl, werden veeleisende internationale modeklanten snel verleid door het merk. Daarnaast staat het merk ook bekend om haar communicatiecampagnes met fotoshoots, waarbij de iconische rots wordt samengebracht met grote fotografen.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Eleven Paris kleding
Eleven Paris shirt
Eleven Paris online
Eleven Paris kleding online

Eleven Paris kleding

Mannen, vrouwen en accessoires collecties, zijn gebaseerd op zorgvuldig ontworpen contrasten. Het gaat over ‘een goed gevoel in de stad en in je kleren’, verklaart de ontwerpstudio. Ze reizen dan ook naar de vier uithoeken van de wereld voor een zoektocht naar artistieke ontdekkingen en nieuwe inspiraties. Bij het merk Eleven Paris staat de combinatie van humor, pop cultuur, rock referenties en hedendaagse cool centraal. Draag ze in combinatie met verfijnde items uit de collectie en je outfit is af!

Eleven Paris online

Eleven Paris kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE