Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

GAUDI

Gaudi biedt alle mode-benodigdheden om er goed uit te zien onder het motto “Fashion should enhance beauty inside”. Dit is hoe het merk wil dat zogenaamde “Gaudivillers” over zichzelf denken. Schoonheid vereist veel inspanning (denk aan make-up, kleding en accessoires) en Gaudi wil dit hele proces makkelijker maken. Het merk biedt sexy jurkjes, stoere tops, comfortabel zittende jeans en indrukwekkende accessoires. Gaudi heeft o.a. een team van expert stylisten achter het merk staan, welke het voor Gaudi mogelijk maken een zeer succesvol modemerk te zijn in o.a. Indonesië, Zuidoost Azië en nu ook in Nederland. Gaudi is niet alleen een heel modieus merk, maar houdt ook rekening met het milieu. Een dubbele overwinning dus!Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Gaudi kleding
Gaudi dames kleding
Gaudi kleding online
Gaudi online

Gaudi online

Op zoek naar kleding van Gaudi? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Gaudi kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Gaudi kleding

Gaudi kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE