Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

GOOSECRAFT

Goosecraft leren jassen staan voor de unieke eigenschap van leer in het algemeen. "Des te langer je het draagt, des te mooier wordt het product". Goosecraft daagt iedereen uit om zijn of haar creativiteit uit te stralen door het dragen van leer op de juiste manier. Kellyjeans.nl sluit zich hier volledig bij aan. We roepen daarom ook niet voor niets. Iedereen zou een echte Goosecraft jas in zijn bezit moeten hebben.Goosecraft jassen geven jou het ultieme leren product. Ze hebben voor ieder product die zijn of haar persoonlijke en unieke eigenschappen aankaart en hierdoor zorgen zij voor meer waarde.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Goosecraft
Goosecraft leren jas
Goosecraft leather jacket
Goosecraft online

Goosecraft leren jassen

Goosecraft is opgericht in 2006, bekend om zijn specialisatie in leer en sude mode collecties voor mannen en vrouwen. Leiders in de productie- en ontwikkelingsprocessen, Goosecraft jassen onderscheidt zich van andere merken door het creren van kwalitatief hoogwaardige en karakteristieke producten van leer. Het merk is zeer origineel en creatief in de gedurfde ontwerpen.

Goosecraft online

Bij Kellyjeans.nl vind je altijd de nieuwste modellen Goosecraft jassen voor zowel dames als heren. Iedereen die bij ons in de winkel komt heeft ze wel eens gezien, want ze spreken altijd tot ieders verbeelding. Afgelopen jaar hebben we naast de Goosecraft jassen collectie ook andere producten van het merk aan onze collectie toegevoegd. Zo zijn er nu ook jurken en overhemden verkrijgbaar van het prachtige en authentieke Goosecraft leer.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE