Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

HUB FOOTWEAR

Omdat twee van de oprichters van het bedrijf, Huub van Boeckel en Tim Rompa, voormalige professionele tennissers zijn, heeft tennis natuurlijk een invloed op het ontwerp van HUB Footwear schoenen. De tennis zolen worden gecombineerd met een casual en clean look, wat resulteert in een combinatie van sport, straat en mode-elementen, een 'sophisticated sneaker'. Een centraal kenmerk van de verschillende HUB Footwear's ontwerpen is de iconische oranje Z-steek, eenmaal geplaatst als een fysieke verbinding op de sneakers om de naden te versterken, tegenwoordig is dat het merklogo en heeft het meer een metaforische verbinding om HUB Footwear dragers uit te dagen om verbinding te maken met de werelden om hun heen.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
HUB Footwear schoenen

HUB Footwear online

In 2012 is het merk verspreid over Noordwest-Europa. Dit jaar steekt HUB Footwear het Engels Kanaal over om Groot-BrittanniŽ binnen te treden. De afgelopen jaren heeft HUB Footwear een behouden gezonde groei doorgemaakt en slaagde het merk erin om de onderscheidende uitstraling en originele eigenschappen te behouden. Omdat het in het DNA van de oprichters zit, zal HUB Footwear altijd een merk voor de 'onafhankelijke', 'open-minded' individu zijn.

HUB Footwear schoenen

HUB Footwear koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE