Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

LOW BRAND

Het merk Low Brand is opgezet in 2008 door Carmine en Ernesto Milone. De broers waren geďnspireerd door ‘onafhankelijke’ muzieklabels, die hoge kwaliteit muziek produceerden met beperkte budgetten. Samen besloten ze een eigen kledingmerk op te richten. Ze wilden een low profile en luxueus merk opzetten, die kan voldoen voor een grote doelgroep. Ze zijn veel gefocust op de kwaliteit van een artikel tegen een redelijke prijs. Zo is Low Brand kleding ontstaan, een nieuw concept dat Carmine en Ernesto ‘stedelijke luxe’ noemen.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Low Brand online
Low Brand kleding
Low Brand kleding online
Low Brand collectie

Low Brand kleding

Low Brand kleding gaan door de hoge kwaliteit heel lang mee. Ook zijn ze gemakkelijk te combineren, te dragen en zijn ze geschikt voor alle gelegenheden. Low brand is vooral gericht op mannen die weten wanneer een product van hoge kwaliteit is en dit weten de waarderen voor de juiste prijs. Deze mannen zijn tussen de 18 en 50 jaar en loopt dus vrij uiteen. De distributie van Low Brand vindt op dit moment voor 70% plaats in Italië en 30% in de rest van de wereld. Het doel van Low Brand is om deze verhouding om te draaien.

Low Brand online

Low Brand kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE