Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

MARCH23

Ontwikkeld voor de zelfbewuste, onafhankelijke vrouw/man. Houdt van haar/zijn leven haar/zijn eigen manier van leven. Mode is geen houding, het is haar/zijn manier van leven. Ze/hij zal nooit haar/zijn nieuwsgierigheid verliezen en is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze/hij zal altijd geloven in zichzelf. Ze/hij houdt er van om opgemerkt te worden, maar niet om bekeken te worden. Ze/hij doet geen concessies, maar zal onderhandelen. Ze/hij is 2/3 dedicated maar 1/3 gek. Ze/hij is altijd ambitieus, nooit lui. Ze/hij houdt van iconen, niet van idols. Ze/hij ademt mode, maar is geen victim. Meestal wint ze/hij, maar is niet bang om te verliezen. Ze/hij voelt zich jong als Madonna en bewondert Grace of Kelly. Ze/hij vindt het heerlijk om naar Disneyland te gaan met de kinderen, maar geeft de voorkeur aan Ibiza. Ze/hij houdt van smoothies maar ook zo nu en dan een drankje. Ze/hij luistert naar Bach, Nirvana en Amy, maar danst op the Swedish House Mafia en andere levende legendes. Ze/hij deed het nooit, maar vindt het heerlijk om het te doen. Elk product van MARCH23 is gemaakt met passie en liefde .
Bedankt voor het geloof in MARCH23, draag je MARCH23 schoen / sneakers met trots.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
March 23 schoenen

March23 schoenen

Dit Belgische schoenen / sneakers label is letterlijk opgezet op 23 maart. Het merk staat voor een zelfbewuste, fashionable vrouw/man die zichzelf als levensgenieter zowel elegant als fun kleedt. Kellyjeans.nl heeft koopt elk seizoen een kleine selectie artikelen van het merk. Er is een selectie gemaakt uit de mooiste items. Combineer je nieuwe jasje of shirt met een stoere jeans van bijvoorbeeld G-STAR RAW, Diesel of Reign en maak het af met een mooi schoentje!

March 23 online

March 23 items kopen doe je snel en online op www.kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vr 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram en onze blog.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE