Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

MODSTRÖM

Modström is opgericht in Denemarken in 2004 en sinds 2006 vertegenwoordigt het merk ook in Nederland en België de meest hippe kledingwinkels.
Modström is opgericht vanuit de behoefte om de meest hippe items van het seizoen op de markt aan te bieden. Met de korte termijn leveringen komt het merk dichter bij modetrends van de toekomst. De visie van het bedrijf is om een nieuwe stijl te creëren door het constant presenteren van seizoen specifieke collecties.
Modström is niet alleen geliefd door hoogstaande modeketen, maar ook de pers laat het merk niet met rust. In modemagazines zoals Glamour, Elle en Avantgarde komt het merk in zo goed als elk nummer naar voren, wat reflecteert geliefd het merk is bij echte fashionista’s.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Modstrom kleding
modstrom online
modstrom sale
modstrom kleding online

Modström kleding

Modström kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Modström online

Op zoek naar kleding van Modström? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Modström kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE