Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

NATURAL WORLD

Het jonge merkje Natural World loopt ver voorop als het gaat om duurzaamheid. Duurzaam in de zin van een lange levensduur is uiteraard relevant voor jou als klant. Duurzaamheid tijdens het gehele productieproces, dat is dan voor de klant na jou weer interessant. Natural World produceert met zorg voor de toekomst en denkt verder dan schoenen verkopen en dollar tekens. Respect voor mensheid en milieu staan hoog in het vaandel bij Natural World. De gedrevenheid van de idealistische grondleggers in combinatie met een groot doorzettingsvermogen leverde uiteindelijk het langverwachte resultaat op: in 2010 was de eerste 100% duurzaam geproduceerde schoen van Natural World een feit!Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Natural World schoenen

Natural World shoes

Het logo van Natural World shoes is vanzelf sprekend. Een voetafdruk binnen een cirkel met twee pijlen die een kringloop symboliseert. Logica! Natural World maakt het je makkelijk om voor duurzaam te kiezen en op modieuze schoenen te lopen. Wie de collectie al bekeken heeft, weet dat Natural World een moderne collectie schoenen aan biedt waarmee je graag gezien wilt worden. Niks geen saaie kleurloze modellen! Natural World maakt het eenvoudig om hip en milieubewust te combineren. Hoe makkelijk wil je het hebben? Laat je verrassen door de kleurrijke en afwisselende collectie. Leuk voor onder een korte broek of je slim fit jeans! Raad eens, de schoen zit nog heerlijk ook! Nu rest er eigenlijk nog n vraag: welke ecologische voetafdruk laat jij achter?

Natural World schoenen

Natural World koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vr 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram en onze Blog.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE