Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

NEUW

Graag introduceren wij het merk Neuw Denim. Een label met een verhaal daar houden wij van. Uiteraard stellen wij Neuw Denim aan jullie voor en delen we dit verhaal met jullie. Toen Par Lundqvist voor Lee werkte op het hoofdkantoor in Brussel, vermaakte hij zijn eigen vintage denims. Om klassiekers draagbaar te maken. Aan te passen aan de trends van nu. Of omdat een broek simpelweg lekkerder zat wanneer hij de pijpen wat smaller maakte. Deze bezigheden n het hoofdkantoor van Lee aan de Nieuwlandstraat zijn de basis geweest voor Neuw. Het aanpassen van de classics voor de fits, en de Nieuwlandstraat voor de naam. Neuw. Het eerste proces bij het starten van een band of het schrijven van een roman. Je bestudeert de meesters in het verleden. Deze bestudeer je en pak je de beste stukken uit, je herziet ze en je maakt ze eigen. Voor Neuw was dit niet direct gemakkelijk. Neuw heeft jaren onderzoek gedaan naar de details van vintage items, rond gereisd en items getest op kwaliteit. Elke spijkerbroek is gebaseerd op deze processen. Neuw repliceert niet, maar past de vintage denims aan in stoffen, patronen en details. We noemen dit proces Vintage Revision. Het is net als punk en rock gebouwd op een fundament van de oude blues.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Neuw jeans

Neuw jeans

Verzamel de beste jeans, stoffen, details en afwerking van de afgelopen 100 jaar. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het is waar. De Iggy van Neuw denim is betaalbaar, comfortbabel en ber cool! Neuw Denim koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vr 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd.

Neuw Denim

Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE