Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

NOBIS

Nobis is een Canadees merk dat zich voornamelijk richt op bovenkleding. Nobis houdt met het fabriceren van de kleding veel rekening met het ethische aspect. Zo wordt er alleen bont aangeschaft via de NAFA die een zeer strenge regelgeving hanteert. Daarnaast wil Nobis vooral dat de kleding erg functioneel is met veel draagcomfort. Ook houdt Nobis rekening met het onderhoud van de kleding. Zo kunnen alle jassen van Nobis thuis gewassen worden volgens de wasvoorschriften. Je hoeft je jas dus niet naar de stomerij te brengen.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Nobis

Nobis online

Nobis jassen en kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Nobis jassen

Op zoek naar kleding van Nobis? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Nobis jassen en kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE