Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

RELIGION

Religion is altijd bezig een individuele stijl te ontwikkelen. Quotes uit de muziekwereld, de liefde voor muziek zelf en het Britse erfgoed zijn altijd van grote invloed op de collecties. Inspiratie vinden de ontwerpers in "London East" genoeg en ook de Internationale straat cultuur wordt diep ge´ntegreerd in de branding van Religion.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Religion
Religion clothing
Religion online

Religion clothing

Religion kleding bekend om de ruige en stoere prints.
Gestart in de vroege jaren 90' heeft Religion zich in relatief korte tijd gevestigd in de "uitgaanscultuur", omdat muzikale uitingen werden vanaf het begin al publiekelijk geuit via de bekende Religion t-shirts. Door de anarchistische t-shirts die gemixt werden met commerciŰle kenmerken is het merk gegroeid tot een merk met volop mode- en media-aandacht. De "geen angst" mentaliteit en het experimenteren met technieken in de zin van wassingen en trends hebben het merk een gevarieerde doelgroep geschonken. Casual kleding met een rockster randje.

De design strategie van Religion kan worden gekenmerkt als innovatief en is daardoor een must have geworden voor fashion liefhebbers, mede dankzij het aantal internationaal bekende sterren die het merk graag dragen. Denk aan sterren van Rihanna, Agyness Deyn, Rita Ora tot Muse front man Matt Bellamy, Labrinth en Michael Fassbender.

Religion online

In de afgelopen vijf jaar is Religion's collectie uitgebreid met geuren, tassen, sieraden, zonnebrillen en schoenen. Op Kellyjeans.nl vind je echter alleen waar Religion bekend om staat. Super hippe kleding, met als bekendste stijl de ruige prints op t-shirts.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE