Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

RIVIERAS

Rivieras Leisure Shoes is een schoenenmerk opgericht in 2009 in Parijs. De klassieke loafer met de iconische easy-going summer look heeft zijn oorsprong in Spanje, waar het werd gedragen om de Costa Blanca te vieren in de jaren 50.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Rivieras espadrilles
Rivieras schoenen
Rivieras online
Rivieras loafers

Rivieras schoenen

Bij het opnieuw ontwerpen van de loafers is er bewust voor gekozen om de distinctieve retro look te behouden, echter is de pasvorm verbeterd om in alle moderne behoeften te voorzien en de voeten goede comfort te bieden. Van lage tot hoge ventilatie, van strand tot stad, van zon tot schaduw en van dag tot nacht, de Rivieras loafers blijven trouw aan hun motto: “ Verfijnd, ontspannen en klassiek”.
Naast hun klassieke ontwerp brengt elke Rivieras collectie een nieuwe en unieke range van stijlen, materialen en kleuren. Elk jaar creëert het merk limited editions met bekende merken en artiesten, die een passie delen voor de schoenen. De Rivieras zijn het uitgangspunt van een wereldwijd vrijheidsgevoel: “Luxe, kalmte en plezier”.

Rivieras loafers

Rivieras loafers koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE