Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

VON DUTCH

Von Dutch is meer dan alleen een merk. Kenneth Howard, aka Von Dutch was een legende in de Amerikaanse kunst. Bekend als de "GODFATHER OF MODERN DAY PINSTRIPING" & "ORIGINATOR OF KUSTOM KULTURE”. Hij werd geboren in 1929 als zoon van een bekende kunstenaar. Toen hij 15 jaar was kreeg hij een baan als monteur bij de George Beerup’s Motorcycle club. Af en toe nam hij een auto of motorfiets mee naar huis en begon hij met de verloren kunst Pinstriping auto’s te versieren.
Von Dutch kreeg zijn bijnaam van zijn familie (zo koppig als een Nederlander). De erfgenamen van Von Dutch verkochten de merknaam. En zo ontstond het merk Von Dutch. Veel van de kunstwerken van Von Dutch zijn nog steeds te vinden op de kleding en caps.Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourneren binnen Nederland
Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Von Dutch petten
Von Dutch kleding
Von Dutch Caps
Von Dutch shirt

Von Dutch Caps

Von Dutch is helemaal terug en nu verkrijgbaar bij Kellyjeans.nl! Bestel vandaag voor 15.00 uur en ontvang jouw bestelling morgen al in huis. Is het artikel toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan kun je het gratis retourneren.

Von Dutch Kleding

Vandaag de dag wil het merk Von Dutch met de kleding het gedrufde en unieke artistieke gevoel van Kenneth Howard overbrengen. Kenneth was niet geďnteresseerd in wat andere mensen dachten of van hem vonden. Zijn passie was het enige wat hij belangrijk vond. Voel jij je ook geďnspireerd door Kenneth Howard? Koop dan nu snel Von Dutch kleding of Von Dutch caps op Kellyjeans.nl!


Klantenservice: Bel 0229-259450

of Stuur een e-mail

CONTACT

Bel: 0229-259450
Kellyfashiononline BV
Grote Noord 18, 1621 KJ Hoorn
Nederland

OVER KELLY

webdesign webwinkel by WHITE