Klantbeoordelingen

Gepubliceerd op: 17/04/2018
Aanbeveling: Ja

7

Pluspunten

Verbeterpunten

Ik kreeg helaas geen bevestiging dat de bestelling binnen was in de winkel.

Gepubliceerd op: 17/04/2018
Aanbeveling: Ja

9

Pluspunten

mooie website, goede levering

Verbeterpunten

ik had het pakketje naar de winkel laten sturen. De winkel gaf mij geen seintje dat het er was dus ben ik zelf er naar een paar dagen naar toe gegaan. Toen bleek het er al een tijdje te liggen. Op de bevestigingsmail staat dat je een seintje krijgt als het pakketje geleverd is.

Sandra

Amsterdam

Gepubliceerd op: 09/04/2018
Aanbeveling: Ja

9

Pluspunten

Goed bereikbaar en zeer vriendelijk

Verbeterpunten

Erg jammer dat het product niet meer te bestellen was. Maar daar kan Kelly Fashion niks aan doen denk ik?

Gepubliceerd op: 09/04/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Heel erg bedankt voor de leuke beoordeling!
Carmen

Elsloo

Gepubliceerd op: 07/04/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Verbeterpunten

Shirley

Boonstra

Gepubliceerd op: 05/04/2018
Aanbeveling: Nvt

4

Pluspunten

Leuke collectie

Verbeterpunten

Ik had op 15-3 een bestelling geplaatst. Hiervan heb ik nooit een bevestiging ontvangen. Had een berichtje gestuurd op facebook waarop er gereageerd werd dat het vandaag 14-3, verstuurd zou worden. Ook heb ik nooit een bevestiging gekregen dat het pakketje klaar lag bij het afhaalpunt in Amsterdam.

Antwoord Kellyjeans.nl
Beste Shirley, Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Zoals in het contact besproken is het bij jouw bestelling misgegaan met het versturen van alle automatische mails (zoals de orderbevestiging). Verder is de bestelling goed doorgekomen en opgestuurd en hebben wij ook direct de ochtend na het ontvangen van het Facebookbericht op jou gereageerd. Het probleem (het niet versturen van de orderbevestiging en het afhaalbericht) hebben wij direct doorgespeeld naar onze webshop bouwer. Gelukkig is dit probleem hierna verholpen. Omdat we het heel erg vervelend vinden dat je niet tevreden bent en wij dit ontzettend belangrijk vinden, stuur ik naar je mail een tegemoetkoming.
Delano

Gelderland

Gepubliceerd op: 02/04/2018
Aanbeveling: Ja

5

Pluspunten

Klantenservice werd ik goed geholpen en de bestelling was netjes de volgende dag optijd

Verbeterpunten

Op de site staan andere foto’s van de product die je krijgt

Antwoord Kellyjeans.nl
Goedemorgen Delano, bedankt voor jouw beoordeling. We zijn erachter waarom het PJS logo niet op de gele band vermeld staat en wel op de foto staat. Dit komt doordat dit bij oudere modellen van Parajumpers wel het geval is en zij geen foto's hebben gemaakt van de nieuwe modellen. Wij halen de foto's van de site van Parajumpers en daardoor is het dus misgegaan. We zullen dit duidelijk vermelden bij de beschrijving, zodat hier in het vervolg geen misverstand over kan ontstaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de bestelling naar behoren is bezorgd. Veel plezier van de jas!
danique

zwaag

Gepubliceerd op: 01/04/2018
Aanbeveling: Ja

9

Pluspunten

Superleuke collectie en een zeer goede service. Ik ben zeer tevreden over de webshop.

Verbeterpunten

Gepubliceerd op: 30/03/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Verbeterpunten

Volendam

Gepubliceerd op: 30/03/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Verbeterpunten

Tekengebied 1