Blog

Terug naar overzicht
Become a Fashion Model 2020

Become a Fashion Model 2020

Model worden? Wie weet begint hier jouw carrière als topmodel!

Heb jij er altijd al van gedroomd om model te worden? Of ben je een opkomend model en heeft jouw carrière een boost nodig? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in voor “Become a fashion model 2020” en maak kans op een professionele fotoshoot door een topfotograaf in de nieuwe collectie van Kelly Fashion!

Win een superleuke en leerzame dag als fashion model en zie jouw gezicht terug in onze campagnes! Hoe gaaf is het als vrienden en familie jou voorbij zien komen op een flyer of advertentie.

Hoe wordt je model?

Stuur jouw foto’s of portfolio op en wordt ontdekt als fashion model! Wij kiezen zowel een mannelijke als een vrouwelijke winnaar, vanaf 16 jaar en ouder. De winnaars van de actie “Become a Fashion Model 2020” winnen een compleet verzorgde, professionele fotoshoot, inclusief haar styling en make-up (door de bekende Hair & Beautysalon Rob Peetoom) in de nieuwe collectie van “Kelly Fashion”. De modellen foto’s zijn een prachtig start of aanvulling van een portfolio waarmee je modellenbureaus af kunt gaan. Je zou zomaar de volgende Romee Strijd of Sean O’Pry kunnen worden!

Win een professionele fotoshoot!

Hoe werk het?

Stuur een mail naar kellyjeansonline@gmail.com met daarin het volgende:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Kleur ogen
  • Kleur haar
  • Kledingmaat (S/M/L etc.)
  • Jeans maat (26/27/28/29/30/31/32 etc.)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Woonplaats

Wij willen graag benadrukken dat we streven naar gezonde modellen (curves included). Daarnaast worden de ingestuurde foto’s met respect behandeld en alleen door het Kellyjeans.nl team bekeken en beoordeeld. De foto’s zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Kelly Fashion Model Management

Wat win je?

1. De winnaars van “Become a Fashion Model 2020” winnen een professionele fotoshoot met professionele foto’s voor in jouw portfolio. Dit portfolio kun je opsturen naar modellenbureaus om meteen een goede indruk achter te laten!

2. Zie jezelf terug in meerdere campagnes door heel Nederland! Hoe trots ben jij wanneer al je vrienden en familieleden jouw gezicht voorbij zien komen?

3. De fotoshoot bestaat uit een compleet verzorgde dag, inclusief kleding, make-up, haarstyling en hapjes/drankjes.

4. Na afloop ontvang je een aantal van de mooiste foto’s en kan je carrière als model beginnen! (En wie weet hou je er nog een leuke parttimejob aan over als fashion model voor Kelly Fashion)

Modellenbureau benaderen

Het is belangrijk dat je een goed en professioneel modellenbureau kiest, zodat je zeker weet dat je niet in de maling wordt genomen. Een aantal erkende modellenbureaus zijn bijvoorbeeld Elite Models, Model Management, Touché Models, DASH Models, Anka Model Management, Fourteen Model Management, New Generation Model Management, Paparrazi Model Management of WW Model Management.

Voordat je een modellenbureau kiest is het handig om informatie te verzamelen, zodat je weet wie je benadert en wat voor eisen het modellenbureau stelt aan haar modellen. Wanneer je een lijst hebt gemaakt van betrouwbare en professionele modellenbureaus kun je deze gaan mailen. Stuur een persoonlijke mail en laat zien dat je je hebt verdiept in het modellenbureau. Vermeld in de mail jouw leeftijd, lengte, maten, haarkleur en oogkleur en een paar foto’s waarop je duidelijk te zien bent (zowel van je gezicht als van je lichaam). Vraag of je een afspraak kunt maken om langs te komen.

Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, kan je het beste eenvoudige kleding aantrekken waarin je figuur goed te zien is. Dit zou bijvoorbeeld een skinny jeans kunnen zijn met daarboven een top met aansluitende pasvorm.

Op 30 maart 2020 maken wij de mannelijke en vrouwelijke winnaars bekend!

Chat met ons