Met Jeans


producten zichtbaar

MET jeans

Met Jeans is een trendy merk dat in 1997 in Italië is opgericht door het duo Gege Schiena en Moreno Guiriato. Gege is bekend geworden door zijn grote aandeel in de Italiaanse jeansindustrie in de jaren 70. Moreno, eigenaar van Italservis, is specialist in productie en marketing van internationale merken. Deze perfecte combinatie maakt Met jeans tot een internationaal succesvol merk dat ook door diverse celebs is opgepikt. Kate Middleton, haar zusje Pippa Middleton, Kylie Minoque, Ella Macpherson en Rachel Zoe zijn gespot in kleding van het Italiaanse topmerk. Het merk is ook regelmatig terug te vinden diverse gerenommeerde modebladen zoals Cosmopolitan, Glamour en Marie Claire.

In 2004 is Met Jeans in Nederland pas echt bekend geworden en op dit moment een van de snelst groeiende jeansmerken in ons land. Dit is niet verrassend, gezien de innoverende productie-flexibiliteit die het mogelijk maakt voortdurende veranderingen in de modewereld goed te volgen. Een Met Jeans staat bekend de uitstekende pasvorm. Naast sexy broeken heeft Met jeans ook andere producten in haar kledinglijn voor dames zoals tops, jassen en jurkjes. Het merk wordt gekenmerkt door de mix van ambacht en technologie, maar ook door de keuze van uitstekende materialen en het fabricageproces. Met Jeans komt dan ook geregeld met nieuwe fits en bijzondere wassingen in haar nieuwe collecties. Ook opvallende applicaties zoals, studs en aparte borduursels zijn terug te vinden op de producten van Met jeans. Hiermee behouden ze de vrouwelijkheid zonder de kwaliteit van een jeans te verliezen.

MET jeans online

MET Jeans koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram en onze blog.

Chat met ons