Klantbeoordelingen

Nuran

Wognum

Gepubliceerd op: 12/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Super geholpen en snel

Geweldig ,!!

Jacqueline

Ulestraten

Gepubliceerd op: 11/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Top

Zeer nette service

Siddi hssain een van de Riffijnen

Moet ik gelijk ook me adres hier typen?

Gepubliceerd op: 11/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Perfect

Was snel Geleverd ik ben tevreden mooie zomerjasje besteld puur dank jullie wel

Margreet huiberts

OPMEER

Gepubliceerd op: 11/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima

Erg tevreden, keurig verzorgd, ook persoonlijk met een kaartje erg leuk. Gratis T-shirt erbij.

Barbara van Soeren

De Meern

Gepubliceerd op: 10/06/2021
Aanbeveling: yes

9

goed geholpen, duidelijk

gebeld, duidelijke taal en nabestelling snel binnen. top

Sandy

Nijmegen

Gepubliceerd op: 10/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Goede service

Snelle levering en mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij! Heel leuk!

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Sandy! Bedankt voor je hoge beoordeling! Wat leuk om te horen dat je het kaartje zo waardeert. Wij wensen je heel veel plezier van je bestelling en hopen je snel weer terug te zien! Liefs, team Kelly!
Fidan

Olgun

Gepubliceerd op: 09/06/2021
Aanbeveling: yes

10

super tof en heel klant vriendelijk

Snelle levering , goede omschrijving van het product en een leuke kaart als dank in de bestelling , echt super leuk.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Fidan! Bedankt voor je hoge beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je heel veel plezier van je bestelling en hopen je snel weer terug te zien! Liefs, team Kelly!
Rp

Amsterdam

Gepubliceerd op: 07/06/2021
Aanbeveling: yes

8

Goede lijn met kansen

De T-shirts die ik had gekocht waren lekker baggy en passen bij de fashion trend op dit moment in Amerika. Het aanbod in baggy T-shirts en korte broeken die op dit moment tending zijn in Amerika zijn nog schaars in Nederland. Jullie hebben er wel een aantal maar het aanbod kan nog uitgebreider. Ik ben een tevreden klant.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi! Bedankt voor je hoge beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent en wensen je heel veel plezier met je bestelling. Hopelijk tot snel!
Engin

Alphen Aan Den Rijn

Gepubliceerd op: 06/06/2021
Aanbeveling: yes

1

Zeer slecht

Besteld bij kelly jeans, maar mijn bestelling is kwijtgeraakt. Ik weet bijvoorbeeld niet of ze mijn bestelling wel hebben afgegeven aan post nl.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Engin! Wij vinden het heel vervelend dat de bestelling is kwijtgeraakt en we de snoenen niet hebben kunnen leveren. Nogmaals onze excuses hiervoor. Helaas worden er wel eens fouten gemaakt, vandaar dat we ook contact met je hebben gehad en je betaling via AfterPay hebben geannuleerd zodat je niet voor kosten komt te staan :) Wij zijn blij dat je de schoenen toch nog wilt ontvangen mochten deze na onderzoek weer boven water komen! Hopelijk kunnen we je de bestelling dan wél leveren. Liefs, team Kelly.
Manou Accordini

Zwaag

Gepubliceerd op: 05/06/2021
Aanbeveling: yes

10

Super

Online Nikkie trui besteld en in de winkel opgehaald.. kom ik thuis zit er een leuke kadootje bij een effe shirt Dank jullie wel ❣

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1
Chat met ons