Klantbeoordelingen

Anoniem

Enschede

Gepubliceerd op: 21/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Super tevreden, mooie broek en goede kwaliteit ! Snelle levering en met liefde ingepakt

Verbeterpunten

Geen, ben zeer tevreden!

Antwoord Kellyjeans.nl
Mooi dat je tevreden bent daar doen wij het voor! Bedankt voor je beoordeling! XXX de kelly fam
Angela

Oirschot

Gepubliceerd op: 21/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt, lief kaartje erbij en Afterpay mogelijk.

Verbeterpunten

Geen!

Antwoord Kellyjeans.nl
Heel erg bedankt voor je beoordeling! XXX de kelly fam
Nuran

Wognum

Gepubliceerd op: 20/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Heel goede levering heel snel

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Top heel erg bedankt! XXX de kelly Fam
Linde

Aalsmeer

Gepubliceerd op: 19/05/2019
Aanbeveling: Ja

8

Pluspunten

Goede levering en mooie producten

Verbeterpunten

Nvt.

Antwoord Kellyjeans.nl
Bedankt voor je beoordeling Linde!
Dj uenk

Deventer

Gepubliceerd op: 18/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Goede communicatie en persoonlijk briefje erbij

Verbeterpunten

Prijskaartjes al van de producten afhalen?. Factuur apart opsturen.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hoi DJ uenk, Dankjewel voor de beoordeling! Als wij de prijskaartjes eraf gaan halen, kunnen wij het niet meer terug in de winkel hangen als het retour komt. Wij hopen je terug te zien op onze site groetjes de kelly Fam
Martje van der Heide

Nietap

Gepubliceerd op: 15/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Vlotte zending

Verbeterpunten

Ik modest wel € 6,95 betalen voor retourticket sending Terrill ik er van uit going dat het gratis retourticket was

Antwoord Kellyjeans.nl
Goedemiddag Martje, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat het retour proces niet duidelijk was. Je kunt bij ons voor het retour sturen een retourlabel aanvragen via de mail, chat of telefonisch. Wij maken dan een retourlabel aan waarmee je het pakket gratis kunt retourneren. Onze excuses dat dit niet geheel duidelijk was. Liefs, het Kelly team
Julie

Brugge

Gepubliceerd op: 14/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Supersnelle service!! Heel blij!

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Bedankt voor je beoordeling Juli!
Angelique

Utrecht

Gepubliceerd op: 12/05/2019
Aanbeveling: Ja

8

Pluspunten

Prima in de communicatie. Helaas was de jas niet meer leverbaar. Geld snel retour..

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Hoi Angelique, bedankt voor je beoordeling!!!
Annelies

Gepubliceerd op: 08/05/2019
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Attent, snelle levering, mooie verpakking en ontzettend leuk een handgeschreven kaartje!

Verbeterpunten

Nee, eigenlijk niet. Ga zo door en zorg voor meer naamsbekendheid. Ik had niet eerder van jullie gehoord, en ben per toeval op jullie site gekomen.

Antwoord Kellyjeans.nl
Leuk om te horen Annelies! Leuk om te horen dat de bestelling goed verlopen is ! Wij hopen jouw terug te zien op onze website!

Gepubliceerd op: 06/05/2019
Aanbeveling: Ja

8

Pluspunten

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Bedankt voor je beoordeling!!!
atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1