Klantbeoordelingen

Mieke

Nieuwstadt

Gepubliceerd op: 16/04/2021
Aanbeveling: yes

10

Snelle levering, goede communicatie. Top!

Top!

Desirée

Westervoort

Gepubliceerd op: 15/04/2021
Aanbeveling: yes

10

Uitstekende service!

Duidelijke website. Prima levering. Product netjes verpakt met leuke kaart erbij. Helaas paste het artikel niet en heb ik het terug gestuurd. Kreeg keurig bericht dat het aangekomen was en dat het geld terug gestort wordt. Goede webshop dus!

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Desirée! Bedankt voor je hoge beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Wat jammer dat je het artikel retour hebt moeten sturen! Wij hopen je snel weer terug te zien op onze webshop!
Karina

Grootebroek

Gepubliceerd op: 15/04/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima

Snelle levering, keurig verpakt

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Karina! Bedankt voor je hoge beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling!
Gerrie

Beuningen

Gepubliceerd op: 13/04/2021
Aanbeveling: yes

10

super goed en helemaal tevreden

Alles was netjes verzorgd en op tijd

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Gerrie! Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat alles naar wens is geweest en hopen je snel weer terug te zien op de webshop! Heel veel plezier van je bestelling!
Barry

Hoorn

Gepubliceerd op: 12/04/2021
Aanbeveling: yes

10

Mooi shirt en goede service

Twee shirts besteld en werden heel snel persoonlijk thuis geleverd. Een shirt was te klein, na een mailtje de volgende dag een maat groter thuis geleverd en omgeruild.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Barry! Bedankt voor je hoge beoordeling en wat leuk om te horen dat de persoonlijke bezorging zo in de smaak valt! Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling!
Viviane Jeurissen

Wemmel

Gepubliceerd op: 12/04/2021
Aanbeveling: yes

8

tof

vlugge levering en tof verpakt fijne materiaal

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Viviane! Bedankt voor je beoordeling en wat een leuke complimenten! Wij zijn heel blij dat je tevreden bent en wensen je heel veel plezier van je bestelling!
Rob

Graatsma

Gepubliceerd op: 08/04/2021
Aanbeveling: yes

9

goede en snelle service

Winkel om te onthouden. Precies het shirt waar ik naar op zoek was vond ik hier!

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Rob! Bedankt voor je beoordeling! Wat een leuk compliment, wij hopen je snel weer terug te zien! Heel veel plezier met je T-Shirt!
Gerda

Houten

Gepubliceerd op: 08/04/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima service, topkwaliteit

Heb zeer prettig gewinkeld op jullie website en de verwerking van mijn order is vlekkeloos verlopen, hartelijk dank

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Gerda! Bedankt voor je hoge beoordeling, wat een fijne complimenten! Wij zijn heel blij om dit te horen! Heel veel plezier van je bestelling en we hopen je snel terug te zien op onze webshop!
Loucky de

Rotterdam

Gepubliceerd op: 07/04/2021
Aanbeveling: yes

8

Prima. Nette levering

Eerste bestelling. Leuke collectie en netjes en snel verstuurd.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Loucky! Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat je eerste ervaring met ons zo positief is geweest en hopen je snel weer terug te zien op onze webshop! Heel veel plezier met je geshopte items!
Hester

Middelstum

Gepubliceerd op: 07/04/2021
Aanbeveling: yes

8

Snelle levering

Zeer tevreden over het product en de snelle levering

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Hester! Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! Wij wensen je heel veel plezier met je items!
atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1