Klantbeoordelingen

Wil

Lelystad

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

9

Snelle service

Top

Jurgen

Vierhouten

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

10

Snelle levering en netjes verpakt.

Mijn ervaring is zeer goed bij jullie Ik Bestel regelmatig bij roland en hij neemt het dan voor mij mee. Zeer mooie kleding en kwaliteit.

de Graaf

Bunschoten

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

10

Snelle levering

Het is de eerste keer dat ik iets bij Kellyjeans heb besteld , en het is heel goed bevallen . Ook bij het tel. contact waren ze heel vriendelijk en behulpzaam.

Chamaine

Den bosch

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

9

Geweldig

De service is zeer goed daarom raad ik kelly jeans iedereen aan

Annet Deen

Hoorn

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

8

Goed !!!

de bestelling is prima ,allen zou ik graag willen bij de volgende bestelling hoe laat ze langs komen.

Yvonne

Maassluis

Gepubliceerd op: 18/01/2021
Aanbeveling: yes

9

Zeer snel en correct

Voor het eerst kennis gemaakt met Kelly shop. Ik had mijn trui super snel. Heel tevreden. Heb geen retour gehad dus weet niet hoe dat zou gaan. Tevreden.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Yvonne, Wat een lieve en hoge beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze webshop! Bedankt en veel plezier van je nieuwe trui!
Mirella

Assendelft

Gepubliceerd op: 17/01/2021
Aanbeveling: yes

10

Goede service

Het product viel helaas tegen, de service top. Fijn dat het opgehaald werd .

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Mirella, Jammer dat het product tegenviel. Daarentegen is het wel fijn om te horen dat je tevreden bent met de service! Bedankt!
Lianne Moonen

VELDHOVEN

Gepubliceerd op: 17/01/2021
Aanbeveling: yes

8

Gewoon goed.

Snel en duidelojk dus gewoon goed

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Lianne, Bedankt voor je hoge beoordeling! Goed om te lezen dat alles duidelijk is. Veel plezier van je aankoop!
Liënne

Schellinkhout

Gepubliceerd op: 17/01/2021
Aanbeveling: yes

10

Zeer goec

Service goed, bestelling heel snel bezorgd, telefonisch goed bereikbaar en heel Vriendelijk, omdat het te groot was ook weer snelOpgehaald en financiën snel afgehandeld

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Liënne, Bedankt voor je hoge en lieve beoordeling! Jammer dat het artikel te groot was, maar wel fijn dat het retouren allemaal snel en duidelijk was!
Sarah

lede

Gepubliceerd op: 17/01/2021
Aanbeveling: yes

10

Uitstekend

Heb het zeer snel ontvangen en het is een mooi kleedje waar ik een mooie korting op gekregen heb

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Sarah, Fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering en natuurlijk de aankoop zelf, bedankt! Veel plezier van je bestelling!
atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1