Klantbeoordelingen

Quiroen

Roermond

Gepubliceerd op: 03/07/2022
Aanbeveling: Yes

10

Super

Mooie en duidelijke webshop. Goede indeling waardoor alles makkelijk te vinden is. Snel besteld. Goede communicatie. En snel geleverd ook weer met duidelijke communicatie over eventuele retour. Dat men 5 euro voor het retourneren vraagt vind ik prima.

Caro

Utrecht

Gepubliceerd op: 02/07/2022
Aanbeveling: Yes

10

Snelle levering

Product exact als verwacht. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Antwoord Kellyjeans
Hi Caro, Heel erg bedankt dat je ons een hoge beoordeling hebt gegeven. Goed om te horen dat je tevreden bent en je bestelling snel geleverd is. We wensen je heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Marcel

OLDENZAAL

Gepubliceerd op: 02/07/2022
Aanbeveling: Yes

10

Dankjewel voor de uitmuntende service

Ik heb mijn aankoop de afwikkeling hiervan als uitmuntend ervaren. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en het kaartje bij de bestelling waarop aan de ene kant stond from Kelly with love en op de andere kant een persoonlijk bericht dat vond ik meer dan geweldig en dat heb ik nog nooit zo meegemaakt. Deze vorm van respect voor de klant geeft mij een hartverwarmend gevoel en heeft mij vervuld met blijdschap. Ik heb het kaartje gedeeld met vrienden en zal Kelly zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Dankjewel voor de service die eigenlijk als de standaard zou moeten zijn in deze steeds meer egoïstische en polariserende wereld.

Antwoord Kellyjeans
Hi Marcel, Super erg bedankt voor je lieve bericht! Wij waarderen het heel erg dat je de moeite hebt genomen om een hele mooie review te schrijven over ons! Fijn dat je tevreden bent over onze service en je bestelling. Wij wensen je nog heel veel plezier van je bestelling. Tot snel! Liefs, Team Kelly
Patricia

Gaanderen

Gepubliceerd op: 01/07/2022
Aanbeveling: Yes

1

Ja slecht ik mijn pakketje retour gedaan, is opgehaald en is niet aangekomen. En moet nu alsnog beta

Slecht

Antwoord Kellyjeans
Hi Patricia, Bedankt voor jouw feedback en wat vervelend om te horen dat jij een aanmaning van Afterpay kreeg terwijl jij het pakket al had geretourneerd. Helaas was het pakket nog niet bij ons aangekomen, waardoor wij deze nog niet hadden verwerkt. Ik zie dat mijn collega hier gisteren al contact met jou over heeft gehad naar aanleiding van jouw mail. Ook is jouw pakket inmiddels hier aangekomen en het openstaande bedrag bij Afterpay geannuleerd. Onze oprechte excuses voor de vertraging bij de post en hierdoor ook de verwerking van jouw retour. Mocht dit nogmaals gebeuren, neem dan vooral contact met ons op via de mail of telefoon, zodat wij jouw retour alvast kunnen terugbetalen voordat deze bij ons is aangekomen. Liefs, Team Kelly
Marciano

Arnhem

Gepubliceerd op: 30/06/2022
Aanbeveling: Yes

10

Super snelle, nette en overzichtelijke service.

Ik had mijn order geplaatst. Volgende dag al in huis. Hele nette service, duidelijk en overzichtigelijk. Vriendelijk personeeel!

Antwoord Kellyjeans
Hi Marciano, Super erg bedankt voor je enorm hoge beoordeling! Heel erg bedankt dat je hiervoor de moeite hebt genomen. Fijn dat je tevreden bent over onze service en je bestelling. Heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Ellen

Aalten

Gepubliceerd op: 29/06/2022
Aanbeveling: Yes

10

Top service!

Fijne service, vlotte levering en mooi verpakt met een persoonlijke boodschap op een kaart erbij! Ga zeker vaker wat bestellen! Mooie website met kwaliteits kleding.

Antwoord Kellyjeans
Hi Ellen, Wat een lieve beoordeling vol complimenten! Super fijn dat je zo enthousiast bent over de service, levering, verpakking en persoonlijke boodschap! Namens ons team wensen we je veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Kelly
Janny

Wezep

Gepubliceerd op: 28/06/2022
Aanbeveling: Yes

10

Snelle service

Snelle service en netjes verpakt Alleen het artikel deed niet aan mn wensen en moest ik helaas retour doen

Antwoord Kellyjeans
Hi Janny, Wat een hoge beoordeling zeg! Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle service en de manier waarop het pakketje was verpakt. Bedankt en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Kelly
Simone

Nijmegen

Gepubliceerd op: 27/06/2022
Aanbeveling: Yes

10

Voor herhaling vatbaar

Snelle verzending ,mooi verpakt!

Antwoord Kellyjeans
Hi Simone, Bedankt voor het achterlaten van zo'n lieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de snelle verzending en verpakking. Namens ons team wensen we je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Moraima Clemensia

Amsterdam-Zuidoost

Gepubliceerd op: 26/06/2022
Aanbeveling: Yes

10

Netjes ingepakt en snell3 levering zal zeker nog bij jullie bestellen TOP

Netjes ingepaakt en snelle levering Zal zeker nog bij jullie bestellen . Top

Antwoord Kellyjeans
Hi Moraima, Wat een hoge beoordeling zeg! Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast werd van de snelle levering en verpakking. Namens ons team wensen we je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Pauline

Hoedekenskerke

Gepubliceerd op: 25/06/2022
Aanbeveling: Yes

8

Toch nog opgelost

Vriendelijke dames aan de telefoon

Antwoord Kellyjeans
Hi Pauline, Heel erg bedankt voor je hoge beoordeling! Dit waarderen wij heel erg. Fijn dat alles is opgelost en je tevreden bent over onze service. We wensen je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Chat met ons