Klantbeoordelingen

Anne-Marie

Hadsten Denmark

Gepubliceerd op: 28/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Goede website, snelle en correcte levering.

Ik heb een goede ervaring met de online shop. Zeker aan te bevelen.

Nicole

Brunssum

Gepubliceerd op: 27/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Heel prettig

Heel duidelijk

Mich

Stroe

Gepubliceerd op: 22/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Snel en vriendelijk!

Ik had een blouse heel snel nodig. De volgende dag op de mat :-)

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Mich, Heel erg bedankt voor je hoge beoordeling! Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd was. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Yvonne

Bovensmilde

Gepubliceerd op: 21/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Super

Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Yvonne, We waarderen het heel erg dat je ons een hoge beoordeling hebt gegeven! Goed om te horen dat je blij bent met onze service en dat je bestelling snel geleverd is. Heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Nicolette Brouwer

Enkhuizen

Gepubliceerd op: 20/09/2021
Aanbeveling: yes

9

Snel en mooi

Geweldig

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Nicolette, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om ens een hoge beoordeling te geven! Fijn dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
S

Zwaag

Gepubliceerd op: 20/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima servies. Snelle afhandeling

Prima

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Sandra, Heel erg bedankt voor je enorm hoge beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Heel veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Kelly
Marianne

Rijswijk

Gepubliceerd op: 18/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Uitstekend!

Hele leuke persoonlijke service.!

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Marianne, Wat een hoge beoordeling zeg! Super lief dat je de tijd hiervoor hebt genomen. Bedankt voor je compliment en veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Kelly
Sabine

Kraggenburg

Gepubliceerd op: 17/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima service!

Snelle en goede service.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Sabine, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze hoge beoordeling. Veel plezier met je bestelling! Liefs, Team Kelly
Manon

Etten-Leur

Gepubliceerd op: 15/09/2021
Aanbeveling: yes

10

Prima levering conform de afspraak.

Snelle levering van mijn broek: top!

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Manon, Bedankt voor je hoge beoordeling! Goed om te lezen dat je broek zo snel is geleverd en dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier van de broek! Liefs, Team Kelly
Samanta

Volendam

Gepubliceerd op: 14/09/2021
Aanbeveling: yes

9

Top!

Mijn bestelling werd de volgende dag door de eigenaar zelf gebracht. Helaas was deze niet compleet, dus heb ik de volgende dag contact opgenomen met de winkel. De aardige dame aan de telefoon ging het voor me uitzoeken en zou me later terugbelllen. Later op de dag belde ze terug om te vertellen dat ze de rest van mijn bestelling hadden gevonden en deze direct op de post gingen doen. De volgende dag ontving ik netjes de rest van mijn bestelling. Er zat een kaartje aan waarop ze nogmaals excuses maakte voor het wachten en wenste me veel plezier van mijn bestelling. Al met al super opgelost en ik ben zeer tevreden.

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Samanta, Bedankt voor je hoge beoordeling, we waarderen dat je de moeite hiervoor hebt genomen! We zijn blij om te horen dat je alsnog je bestelling compleet geleverd hebt gekregen. Veel plezier ervan! Liefs, Team Kelly
atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1
Chat met ons