Klantbeoordelingen

Gerda

Sprang-Capelle

Gepubliceerd op: 04/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Webshopbestelling prima verlopen

Eenmalige aankoop omdat zij een broek op voorraad hadden. Bestelling en levering goed verlopen. Met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, leuk!

Max

Enschede

Gepubliceerd op: 04/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Geweldige ervaring!

Ik heb schoenen besteld, snelle afhandeling. Mogelijkheid tot AfterPay, toen de schoenen binnen kwamen gepast en betaald. Super!

Marije Bosman

Broek op Langedijk

Gepubliceerd op: 03/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Super snel op kunnen halen de volgende dag

Super kwaliteit en kon het de volgende dag al in Heerhugowaard ophalen terwijl het uit Hoorn en Purmerend moest komen. Het was leuk ingepakt met een kaartje erbij. Service is top maar ook in de winkel in Heerhugowaard waar ik vaak kom

Aly

Den Helder

Gepubliceerd op: 02/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Pakketje snel en mooi ingepakt ontvangen

Goede ervaringen met Kellyjeans.nl

R.

Schaijk

Gepubliceerd op: 02/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Snelle levering van mooie schoenen

Schoenen besteld, 2 dagen later binnen! Met een persoonlijk kaartje erbij! Schoenen geheel volgens verwachting!

Antwoord Kellyjeans
Hi Rick,

Wat een positieve beoordeling! Erg fijn om te lezen dat de schoenen zo snel binnen waren en dat je zo enthousiast werd van het persoonlijke kaartje. Daar doen we het voor! Namens ons team wens ik je nog veel plezier toe van je nieuwe schoenen!

Liefs,
Team Kelly
Mirjam

Zierikzee

Gepubliceerd op: 02/12/2022
Aanbeveling: Yes

2

Slechte ervaring in communicatie en levering

Minimale communicatie rondom levertjes die langer duurt dan normaal, verkeerde product waarover van hun kant geen communicatie kwam. Kan wel retour maar al met al voor veel geld hoop gedoe

Antwoord Kellyjeans
Hi Mirjam,

Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Wat vervelend dat de bestelling niet naar wens was en dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen hebben wij hier gelijk werk van gemaakt en je verteld dat je de bestelling kosteloos mag retourneren. Helaas ontstaan er soms foutjes, die gelukkig ook weer snel kunnen worden opgelost.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

Liefs,
Team Kelly
Atie

Medemblik

Gepubliceerd op: 01/12/2022
Aanbeveling: Yes

10

Snelle levering en goed te volgen.

Voor 15.00 u besteld en de volgende dag in huis. En achteraf betalen want ik heb nog geen IDEAL.

Antwoord Kellyjeans
Hi Atie,

Bedankt voor het schrijven van zo'n hoge beoordeling! Super fijn om te lezen dat je bestelling zo snel in huis was en dat je achteraf kon betalen. Namens ons team wens ik je veel plezier van je bestelling.

Liefs,
Team Kelly
Regina

Nispen

Gepubliceerd op: 29/11/2022
Aanbeveling: Yes

10

Snelle service

Zeer goed. Snel geleverd. Mooi shirt van Drykorn!

Antwoord Kellyjeans
Hi Regina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Erg fijn dat je zo tevreden bent met onze service, snelle levering en natuurlijk je bestelling! Nogmaals bedankt en veel plezier van je bestelling gewenst!

Liefs,
Team Kelly
Saskia

Bennekom

Gepubliceerd op: 24/11/2022
Aanbeveling: Yes

10

Heel blij en snel verstuurd

Top

Antwoord Kellyjeans
Hi Saskia,

Wat een lieve beoordeling! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de bestelling en de snelle verzending. Namens ons team wens ik je nog veel plezier van je bestelling!

Liefs,
Team Kelly
Jorien

Oldenzaal

Gepubliceerd op: 17/11/2022
Aanbeveling: Yes

10

Prima!

Fijne webshop! Snelle levering. Bij de levering zat een persoonlijk geschreven kaartje. Erg leuk! Ik ga er zeker vaker bestellen

Antwoord Kellyjeans
Hi Jorien,

Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze webshop, snelle levering en het persoonlijke kaartje! Erg bedankt en veel plezier van je bestelling toegewenst!

Liefs,
Team Kelly
Chat met ons