Klantbeoordelingen

Gitte

Gilleleje / Denmark

Gepubliceerd op: 14/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Perfect and fast delivery

Verbeterpunten

Just as fast to order in Holland as in Danmark

Gepubliceerd op: 10/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Snelle levering

Verbeterpunten

lenny

schagen

Gepubliceerd op: 09/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Verbeterpunten

Calvin

Bocholtz

Gepubliceerd op: 09/10/2018
Aanbeveling: Ja

9

Pluspunten

Fijne snelle service, gaan respectvol om met kledingstukken die per post verzonden worden. Mooi opgevouwen en goed ingepakt

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Beste Calvin, bedankt voor je feedback en beoordeling! We zijn blij dat ook kleine details gewaardeerd worden!
Ellen

Montfoort

Gepubliceerd op: 09/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

geweldige en persoonlijke service. Mocht een jasje ruilen waarvan ik het kaartje al had weggegooid.

Verbeterpunten

Antwoord Kellyjeans.nl
Hoi Ellen, bedankt voor je hoge beoordeling! We hopen dat je onze webshop in de toekomst nog veel zult bezoeken!

Gepubliceerd op: 09/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Snelle levering.Goed bereikbaar als er vragen zijn.En snelke verwerking van retouren

Verbeterpunten

NVT

Sjoerd

Zwaag

Gepubliceerd op: 02/10/2018
Aanbeveling: Ja

8

Pluspunten

Netjes en vlot geleverd

Verbeterpunten

Geen

Antwoord Kellyjeans.nl
Hi Sjoerd, bedankt voor jouw feedback en beoordeling. We horen graag hoe we van de 8 een 10 kunnen maken!
Nicole

Gelderland

Gepubliceerd op: 01/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Snelle levering en bij retour ook weer een keurig snelle afhandeling

Verbeterpunten

Geen

Kitty Jansen

Gepubliceerd op: 01/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Super behulpzaam toen een betaling met fashion gift card niet lukte

Verbeterpunten

Geen Waren echt top!!!

Annelies

Amstelveen

Gepubliceerd op: 01/10/2018
Aanbeveling: Ja

10

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging van de bestelling met een mooi handgeschreven bedankkaartje er bij! Heel attent!

Verbeterpunten

Geen

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1