Klantbeoordelingen

Jeroen

Uden

Gepubliceerd op: 25/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

-

-

Daan

Den Bosch

Gepubliceerd op: 25/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Mooie deal en snel geleverd

50% korting en snel geleverd dus meer dan een tevreden klant.

Claudia

Ede

Gepubliceerd op: 22/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Fantastisch

Snelle levering en handgeschreven kaartje erbij. Heel erg leuk.

Gunter

Boom

Gepubliceerd op: 18/02/2024
Aanbeveling: Yes

4

Alles goed,behalve de verzendingskosten!

Heel snelle levering! Maar de vraagprijs voor levering is er meer dan over... Bij alle winkels vanuit Nederland naar België betaal ik aan verzendingskosten 0€ tot max 4,95€... Hier zo maar even 9€!!! Moest gratis zijn als men meer dan 100€ besteed... Pure schande!!!

Antwoord Kellyjeans
Hi Gunter,

Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Helaas zijn wij afhankelijk van de prijzen van de postbedrijven. In onze voorwaarden staat vermeld dat enkel bestellingen binnen Nederland gratis worden verzonden boven een bedrag van €49,95.

Uiteraard proberen wij onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen met lage verzendkosten. Mijn excuses dat dit niet duidelijk is aan je is overgekomen.

Mocht ik je nog ergens anders mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Bert

Wassenaar

Gepubliceerd op: 17/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Perfect

Keurig netjes geleverd

Antwoord Kellyjeans
Hi Bert,

Wat een hoge beoordeling! Bedankt voor het compliment over de levering!
Namens ons hele team wensen wij je veel plezier met je bestelling!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Daniëlle

Grootebroek

Gepubliceerd op: 17/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Alles keurig voor elkaar en vriendelijk personeel!

Alles keurig voor elkaar en vriendelijk personeel.

Antwoord Kellyjeans
Hi Danielle,

Wat een hoge beoordeling! Dank je wel voor het schrijven van een beoordeling en voor al je mooie complimenten!


Liefs,
Inge - Team Kelly
Jenny

Malden

Gepubliceerd op: 15/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Helemaal top!!!

Bestellen was makkelijk en supersnel geleverd. Erg attent met een geschreven kaartje erbij !

Antwoord Kellyjeans
Hi Jenny,

Fijn dat het bestel proces goed is verlopen en de bestelling snel geleverd is! Leuk het compliment over het persoonlijke kaartje, daar doen we het voor!
Bedankt voor het schrijven van een beoordeling!
Namens ons hele team wensen wij je veel plezier van je bestelling!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Kc

Amersfoort

Gepubliceerd op: 13/02/2024
Aanbeveling: Yes

9

Snelle bezorging en snelle terugbetaling!

Ik heb verschillende maten van een jas besteld. De jas was er de volgende dag, netjes zoals beloofd. De jas was netjes verpakt in een Kelly tas. Na het terugsturen van de andere jassen werd het geld snel terug gestort. Kortom dik tevreden. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

Antwoord Kellyjeans
Hi Kc,

Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Fijn dat zowel de levering als het retouren soepel is verlopen!
Namens ons hele team wensen wij je veel plezier met je jas!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Wilco

SGravendeel

Gepubliceerd op: 12/02/2024
Aanbeveling: Yes

10

Zeer tevreden

Prijs: top Snelheid levering: top Kwaliteit pakketje; top. Erg goed en netjes ingepakt.

Antwoord Kellyjeans
Hi Wilco,

Wat een hoge beoordeling! Dank je wel voor al je mooie complimenten!
Namens ons hele team wensen wij je veel plezier met je bestelling!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Geke

Zwolle

Gepubliceerd op: 08/02/2024
Aanbeveling: Yes

9

Fantastische ervaring

Fantastisch om bij deze webshop te kunnen kopen. Alles prima verzorgd!

Antwoord Kellyjeans
Hi Geke,

Super te horen dat onze webshop je bevalt! Bedankt voor deze complimenten en hoge beoordeling!
Namens ons hele team wensen wij je veel plezier van je bestelling!

Liefs,
Inge - Team Kelly
Chat met ons