Alix The Label


producten zichtbaar

Alix The Label kleding

Het merk Alix the label is een mix van stoer en chique dat herkenbaar is aan de hoge kwaliteit. Het merk is ook kenbaar aan de luxe en simpele stoffen die met eenvoud de juiste look creëren. Alix the label moedigt iedereen aan om zijn of haar persoonlijkheid te laten weer spiegelen via kleding, Alix the label heeft hier de perfecte artikelen voor. 'Your style is a reflection of yourself".

Alix The Label online

Alix The Label kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1