Alix The Label


producten zichtbaar

Over Alix The Label

Alix is een jong Nederlands merk, opgericht door Rens Netten en zijn vriendin Olivia Wierda. Alix is in 2014 opgericht met het doel om niet alleen een nieuw merk te starten, maar ook een beleving. De naam Alix komt bij Rens vandaan. De tweede naam van Rens is Alexander en om die reden werd hij vroeger vaak Alix genoemd.

Het merk heeft speciale items en luxe basics. Alix is een label voor jonge, eigenwijze vrouwen met een Rock and Roll instelling. Alix werkt met een aantal basisartikelen van goede kwaliteit, waar opvallende details aan toegevoegd worden om de items een unieke uitstraling te geven. Ondanks dat Alix nog een jong merk is, is het modelabel nu al bekend in Nederland, België en Scandinavië.

Alix The Label festival collectie

Alix The Label werkt met een aantal zeer bekende en grote fashion influencers, bloggers en vloggers. Hierdoor is het modelabel in zeer korte tijd bekend en populair geworden. In 2018 kwam Alix voor het eerst met de festival collectie. Deze lijn werd gelanceerd door o.a. Anna Nooshin, Lizzy van der Ligt, Vivian Hoorn en Claartje Rose tijdens Coachella.

Alix kleding

Het merk Alix wil meerdere stijlen samenbrengen. Een jurk die je stoer en casual kan dragen met sneakers of met hoge hakken en een blazer voor een nette look. Hiermee wil Alix een no nonsense look creëren, ook wel te omschrijven als Boho chic. Alix heeft stoere sweaters en trainingsbroeken in het assortiment, maar ook vrouwelijke blouses met kant en opengewerkte details. Het assortiment is ontzettend divers, maar toch samengebracht tot één stijl. Dat is de kracht van Alix en maakt het merk ontzettend sterk. De artikelen van Alix zijn vaak kleurrijk, met vrolijke prints. Alix is voor de rebelse vrouw met een eigen wil, die goede kwaliteit wil, maar toch opvallende kleding.

Alix kwaliteit en pasvorm

Alix The Label werkt met mooie materialen en staat voor een goede kwaliteit. Het label werkt met fijne stoffen die met zorg zijn uitgekozen. Veel T-shirts en sweaters van Alix vallen oversized en hebben een Boyfriend model. Dit past bij de stijl die Alix wil uitstralen. Naast oversized heeft Alix ook mooie aangesloten jurken die de vrouwelijke vormen prachtig benadrukken. Het merk is dol op flair pijpen en leggings. Bij elk artikel wordt omschreven wat de pasvorm is. Heb je een vraag over de pasvorm? Neem gerust contact met ons op.

Duurzaamheid Alix The Label

Alix The Label vindt duurzaam en verantwoord ondernemen erg belangrijk en kiest dan ook enkel fabrieken uit waar niet wordt uitgebuit en waar geen kinderarbeid is. De kleding van Alix The Label wordt voornamelijk geproduceerd in Turkije, China en India.

Alix The Label wordt verkocht in onze filialen in Hoorn, Heerhugowaard, Hoofddorp, Purmerend en Schagen.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1